Meet This Blog In Facebook !

Sunday, August 28, 2011

.persiapan syawal saya.

wahh ~ tajuk nak skema .
sebelum aku taip dengan panjang lebar , meh nak bagitahu .
secara official nya , aku dah tamat menjadi seorang pekerja .
semalam adalah last day .
dapat gaji , dengan duit raya , sekali pakej dengan kad jemputan kahwin disertai dengan kuih raya yang banyak !
terima kasih Cik Nor !

malam semalam , sampai pukul 130 pagi , aku berpeleseran dengan adik aku .
gara gara nak beli tudung , parking susah nak cari .
tetiba aku rasa ramai pulak makhluk di Seremban ni .
HAHA !

hari ni , petang , aku keluar dengan abang angkat aku konon nak tukar cincin kat terminal one .
last last tak boleh nak parking .
dua kali pusing , nan ado .
yang lagi bangang , parking atas , dia boleh tutup pulak .
super bangang kat situ .
grr ~

last last pergi shopping barang mekap je kat watson .
huh .

yang lagi sengal abang angkat aku lahh .
time tuh , baru keluar dari kereta , on the way nak ke Watson lahh .

"ouh , kalau berdiri , kamu nampak kurus eh , kalau duduk nampak gemok"


sungguh jujur statement mu wahai abang .

"agak agak lahh nak perli kann , saya faham maksud kamu . HAHA !"
"orang puji pun salah eh ?"
"cess ~"


baju raya , kasut raya , beg raya , tudung raya , seluar raya , semua aku dah pakai .
tak sempat nak tunggu raya sebab kata ibu "kang tak sempat pulak nak pakai. baik pakai je terus"

betul gak tu .
lagipun , kang tade lahh kene bahan sebab raya semua bau kedai lagi .
dah besar kot .
HAHA !




esok nak settle nak semua .
kene bangun awal .
heh .












2 bantah cakap cikgu:

budakijaupendek said...

terminal 1 memang sesak tahap superbb! haha
selamat hari raya innz

♥ Frau Reen ♥ said...

slmt hr raye...jom jln2 cni
http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/08/setiap-langkah-ku-dihargai.html