Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 3, 2011

.rindu pada mereka (bloggers).

#1 - Oranglidi 

entah . saje nak rindu dengan dia . tak boleh ?
HAHA ! dia seorang kawan yang seronok okay .
hye OL , TAT sehat ? ke dah nazak macam NABIL aku ?

#2 - Fariq

fariq juga seorang kawan yang seronok .
second blogger yang aku tengok wayang bersama .
first blogger , jangan kau tanya siapa . HAHA !

#3 - Kaizen

mamat ni walaupun sekampus tapi jarang nak nampak .
asal nak jumpa je , ade lahh hal dia .
tapi memang dah berbulan gak lahh tak jumpa .
hoi hoi kat fb tu selalu lahh .
kaizen juga kawan yang seronok sebab selalu agree dengan aku .
heheeee ;D



okay , buat masa aku menulis ni , aku rindu 3 orang ni jelahh .
bila lahh dapat jumpa korang bertiga and ngedate sesame .
hehe ;)
semua pun duduk jejauh , except for the kaizen yang sekampus tu lahh .
tapi umah dia pun kat sabah ape .
lagi jauh .
HAHA !



may our friendship long lasting kayy ;)

5 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

haha.
zami ?
:P

Kaizen said...

Wahahaha, ada orang rindu aku!!! Hahahaa next sem kita g dating ye? Hahaha dah free manjang dah aku ni~ haha nak claim 2 pieces of secret recipe kat ko ni~ haha

PutraRocker said...

happy fasting yaw :D

oranglidi said...

aku baca time sahur ni. tersedak tinguk ko tulis list ni. hahaha.

2-3minggu kblakngan ni mnggu bz wo. doakan aku. hhehe.
[tat sehat walafiat. hehe]

slamat berposa!!

hakimfaridzul said...

aku? muahahahahaha