Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 17, 2011

.contest : hadiah hari raya !.

ouh , bukan aku buat kontez .
aku cuma join dan harap akan ada luck untuk menang .
sebab aku memang manjang LOSER kalau join kontez .
jadi , dengan harapan setinggi gunung , aku harap kau orang semua , tolong lahh tolong aku menang eh .
paham tak ni ?
HAHA !

ini kontez dari blog sepet88 .
kenal ?
tak kenal ? tak kenal , pergi berkenalan .
aku kenal kakak dia je , kak VP, dia , aku kenal thru blog je .
hehe ;)

mesti sepet tak kenal aku kan ?
tsk tsk T___T

okay okay , membebel pulak aku .
next !


Macam mana nak MENANG??

1. Jadilah Folowwer kat Sepet Shop (bonus untuk siapa yang print screen sekali time jadi folower Sepet Shop okey)

2. Buat entry saya mahu menang kerana ....... (sukati korang la nak buat berapa patah perkataan kan)

3. Hantar link entry korang tu menerusi comment pada entry Contest ini SAHAJA!

4. Pastikan setiap blog korang ada button Like (dari facebook) kalau belum buat cepat2 buat ye..Kenapa?

Entry yang paling banyak orang like (dari fesbuk) dialah yang akan menang..

5. Tarikh penyertaan dari saat ini sehingga 16.8.2011 dan tarikh last untuk like kat blog adalah pada 17.8.2011 tepat jam 12 malam, aku akan umukan pemenang pada 19.8.2011..

6. Link kan entry contest ni pada last entry korang :)

saya rasa adik saya block certain features lahh kat semua internet browser saya , sebab saya tak nampak langsung kotak follower , jadi saya follow ikut dashboard sajork ;) diterima tak ? Saya mahu menang kerana ....

satu , saya nak beg baru . sebab saya dah takde beg . harapkan purse je , itu pun orang bagi . huu T___T . nak beli baru tapi duit takde . saya selalu jugak bersiar siar cuci mata kat sepet shop tengok beg tapi itu lahh apakan daya , saya hanya mampu CUCI MATA . ouh , kesian sungguh bunyi nya kann ? HAHA !

dua , saya nak menunjuk lahh dekat orang saya ade beg cantik dan baru , kau hado ? HAHA ! okay , jujur sangat kann statement saya ni ? ^_^

tiga , dah takde sebab , dua tu je sebab saya nak menang . main purpose saya join kontez ni sebab sepet nak bagi beg free , walaupun saya takde harapan tapi at least saya cuba kann ? *sambil buat muka mengharap akan menang*




sekian , karangan rayuan hari raya saya pada tahun ni untuk Contest : Hadiah Hari Raya dari sepet88 ;)


jadi , aku mintak korang yang baca entry ni , pleaseee , tekan button like kat end of this entry . ajak lahh semua orang dalam friend list kau tekan like sekali . tekan sekali je . pleaseeee ^__^




sayang aku kann ?










iklan jap , btw, aku rasa nak bagi kad raya lahh , siapa nak , WAJIB tekan like pastu emailkan alamat ke inn_77@yahoo.com okay ?




jangan lupa LIKE tau .
terima kasih . pahala banyak time ramadhan ni . hehe ;D

16 bantah cakap cikgu:

JelinaJoli said...

Gua dah tolong like. Nanti dapat beg, lu bole beraya dengan senang. Tapi duit dalam beg tu gua punya. TQ :P

PUTRAROCKER said...

LIKE :D

fynAz123 said...

ni btol2 nk bg kad raye ke??

Arief Arf said...

kalau aku join nanti ko tak menang plak. hahahaha

X)

Hans said...

aku dah LIKE
rasa cam nak join tapi aku pun berpandangan sama macam Arief Arf
hahahaha

Princess Nur said...

ok dah like :)

miZz_nizZ said...

de rzki nnt tu.bkn loser la.xde rzki je=)

lily lotus said...

dah like :) all the best!

Misshy Innz said...

@JelinaJoli

beraya dengan beg kosong je jelina ;p

Misshy Innz said...

@PUTRAROCKER

tq der ~

Misshy Innz said...

@fynAz123

betul tapi x de sape nak kad raya ;(

Misshy Innz said...

@Arief Arf

cess cess . haha xD

Misshy Innz said...

@Hans

terima kasihh ;)

Misshy Innz said...

@Princess Nur

tq kak ;)

Misshy Innz said...

@miZz_nizZ

insya allah ;)

Misshy Innz said...

@lily lotus

tq lily ;)