Meet This Blog In Facebook !

Sunday, August 21, 2011

.hai abang abang handsome.

hari ni aku keluar shopping dengan ibu .
pergi beli baju , kasut dan bahan bahan untuk buat kuih raya .

awal awal aku dah cakap dengan ibu , tahun ni aku nak pakai kaftan .
arghh ~ tak kira , nak jugak .
ritu aku tengok kat dataran senawang , limited sangat .

jadi , rini , ibu ajak pergi First Lady kat Seremban Parade .
aku tak pernah shopping kat butik .
selama ni aku sangka baju kat First Lady ni semua stok ratus ratus je .
mana lahh aku mampu .
sebab tu, baju raya tahun lepas , beli kat bazar je .
kikiki ;D

masuk masuk je , ramai orang .
tapi dah nampak kaftan !
cantik cantik semuanya .
okay , aku dah teruja .
rasa nak melompat tapi control lahh kan .
dah 21 tahun kot .
lilek jee .
HAHA !

cari punya cari , jumpa satu , kaler pink !
hot pink lahh nak ke rose .
cantik , dan yang aku amik tu , last size kecik .
saiz M .
yang lain tinggal XL , 2XL .
S , M , L , jangan harap nak ada .
nasib baikk .
aku memang dah aim nak kaler pink .

eh , aku bukan nak cerita pasal baju raya .
adoiii ~
keluar landasan sudaaa .

aku ni pesen , kalau drive , aku memang suka tengok cermin belakang .
sebab nak tengok siapa kat belakang aku .
kalau pakwes , memang semangat lahh aku nak drive kann ?
HAHA !

dan hari ni sangat beruntung , sebab dari sikamat , memang kereta pakwes pun yang follow .
hehe ;)
ade lahh dalam 4 5 orang dalam kereta tu .
hehe ;)

dari sikamat sampai ke seremban parade , kereta pakwes ni ikut je kereta aku .
even sampai ke parking pun .
nasib baik , kat parking belakang aku ade kereta dah park , kalau tak , aku rasa , diorang pun park kat situ .
heeee ^_^

time nak lock kereta , aku boleh tersalah tekan .
hansap betul .
apa lagi , menjerit lahh FL uh .
dah lahh kuat .
terkejut aku weyh .
kelam kabut gak ahhh .
grrr ~

dalam 30 saat lepas tu , kereta pakwes tu berhenti tepi aku yang tengah gelabah .

"kak , tekan balik alarm tu"
"ouh . okay"

'kak kau panggil aku ?'
aku pegang kepala  , tanda betapa bodohnya aku bab bab alarm kereta ni .
simple thing camtu pun tak boleh handle .
grrr lagi .


tapi malang , aku tak sempat nak pandang lama muka pakwe itu .
alahaii ~ sayangnya .
tak sempat nak inga pun .
pfffuuu ~
rugi .

*lempang nak ?*


lepas tu , mereka pun bla , dan aku tergelak dengan ibu .
HAHA !



sekian pengalaman saya bertemu jejaka handsome hari ni ;)




8 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

perghh.. kemain sonok ko ye? hahaha.
BTW, kaftan tu amende ha? hahaha

HAFIZ ROShDi said...

pagil akak? kot nye sbb die thu anda sdg malu masa tu?haha.. sbb dpn org tua(ibu bapa)? sbb die tu dak kecik?
rase nye sbb trend skrg..pgl adik kn ckp gatal lak..hahaha..nice entry!

RasyidHamid said...

nampak sgt ko tua haha

JelinaJoli said...

lu dok sikamat ke? laki gua org ampangan

Misshy Innz said...

@kembatolo™

g gugel image .

Misshy Innz said...

@HAFIZ ROShDi

haha . lebih sopan katanya ;p

Misshy Innz said...

@RasyidHamid

agak kuaq jaq disitu . haha .

Misshy Innz said...

@JelinaJoli

iye jejeli .
meh dtg raya uma den .