Meet This Blog In Facebook !

Sunday, August 14, 2011

.all time favorite.

Kes Satu .



bila aku post tentang resepi , okay , ramai yang komen .
ce aku post pasal lain , tak de komen langsung .
okay , agak sentap disitu . tapi aku buat buat tak nampak je .
sebab tu , aku dah takde mood nak update blog .
*nampak sangat nak attention. HAHA !* 
tunggu lahh , nanti ade resepi lain , aku update ye ;)

 Kes Dua


ini top referral blog aku .
yang aku kotakkan tu , aku hairan weyh , cene boleh jadi referral .
aku pergi gak kat link ni tapi takde pulak sebarang backlink untuk aku .
arief , boleh terangkan ?










 sekian , melaporkan ;D

2 bantah cakap cikgu:

Siti Nadzirah Zakariah said...

belum pernah terjadi pageview banyak cm tu kat blog sendiri. haha. banyak kene blaja dari kak innz nih :))

JelinaJoli said...

aku langsung x paham mendalah nehh