Meet This Blog In Facebook !

Thursday, July 9, 2009

.tolongla rindu aku.

entry kontez
pomen byk2 taw :)


aku maseh di alam orientasi
korunk,tlg la ckp yg korunk rindu aku
kahkahkah !

org salu ckp
'tlg jgn rindukan aku' bila dy away
tp aku nk sebaliknye
rindukan aku yew :)

pesanan cket tok mereka :
  1. grunge - nt sy free,sy ke blog kamu untuk spam2 n3 yew. jgn risO. aku akan pasty kan aku dpt duet raye ituw :D
  2. orang lidi - ko jgn geged nk private2 blog ag eyh. dush kang taw la :p
  3. dude - aku pasti akan merindui mu. hahah !
  4. fakhurazi - sile rajen2 menghapdet. jgn biarkan aku bermaen dgn semut ag :D
yg len juge..
take care yew..
:)
byk name nk sebut
tkt terlupe lak
tggu kepulangan ku dr perantauan
hahaha !


45 bantah cakap cikgu:

Dakjaat™ said...

i rindukan inzz
wakakkaaka

eyena said...

oloooo rindunyeeee

eyena said...

rindu sgt2

eyena said...

tp i ada lam senaraiorg pomen tak?

eyena said...

hahaii ak mcm takde peluang nak dpt lolipop je..waaa

eyena said...

huhu

eyena said...

apa lg yg perlu di perkatakan

eyena said...

oh kerinduan

eyena said...

membuatkan aku jd gila

eyena said...

rindunyee

eyena said...

rinduuuuu

eyena said...

ahak

hua sheng. said...

watpe rindu ko...ko tak rindukan aku..
hehe..

hua sheng. said...

olo.
kalo aku tak kata rindu ko, nti aku tade dln top 5 plk?

hua sheng. said...

haih..table jadi ni..
;p

hua sheng. said...

ok ok.
erm cik innz, aku ni....rindu bangat sama kamooooo!
;DD

hua sheng. said...

arghh~
mcm tak ikhlas aa td..ngehe. ;p

hua sheng. said...

yeyehhhh..esok hg blk kan??
=))

hua sheng. said...

eh best plk spam byk byk.
sb free.
lpstu dpt loli.
ok what.
HAHA.

hua sheng. said...

da aa...bla dl..
lm lm kt blog ko ni, busuk smcm je bau.
bp hari tak mandi ouh ko ni.
hihi...slmt semuanya kt situ ey.
elok elok drive?

RobinHood said...

ish..xsempat nak komen banyak2..
sibuk neh....

RobinHood said...

mcm mana nak menang mcm neh.....

RobinHood said...

huhuhuhuhuhu..........
lompat2 bintang kat sinie.....
yehuUuuuu

RobinHood said...

hurm......esok ada n3 lagi kew esok taw sapa yg menang neh????

RobinHood said...

jengguk lagi neh ha.....
janggan kira spam okey!

dude said...

eh kau pon rindu aku jugak?
hahahaha

atok said...

rindu?
haha

RobinHood said...

dtg lagi tuk drop comment neh

RobinHood said...

hurm...bosan betul....

RobinHood said...

1...2...4...5....6..

RobinHood said...

aduh.....apa nak wat neh huh???

RobinHood said...

agak2 dah menang belum neh???

RobinHood said...

X Kira...Nak Pomen Gak Neeh!

RobinHood said...

baru 19 kali??
rasa mcm dah banyak jew.....?

RobinHood said...

21...kali dah neh....xpenat lagi...

RobinHood said...

elop elop.....kaki mcm new??
mlecet lagi x???
;p

RobinHood said...

RObinhood Sedang Berusaha Untuk Menang Sebiji lolipop neh!

GRuNGe said...

Wah, terharu namaku disebut. Yang pertama plak tu.

GRuNGe said...

Aku ingat nak buat contect baru, hadiah dapat brooch dari Sabah. :P

GRuNGe said...

Adeh, esok dah nak balik semenanjung. Sure penat.

GRuNGe said...

Rasa-rasa, dah cukup ke aku pomen bebanyak 125ZR ko?

sha89 said...

ahahhahah ok2 nk sebut...(nk taip)

aku rndu ko jgak~~:)

*msti ko baca xde feel kn?*

cm mne orientation?ok?

sha89 said...

waaa nme ku tiada...tp xpe....aku pura2 mcm nme aku ade...hehe


:)

Kuda Kertas said...

ye r..bg can r..aku rndu kt ko..

uhh..rse loya2 lak..hehehe

.Cik Nana. said...

best x orientasi?? :P