Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, July 8, 2009

.tips tok naekkn traffic blog.

entry kontez
pomen byk2 taw :)


blog berunsur lucah akan selalu di view
setuju x ?
haha !
aku adelah setuju

kerap kali keywords nuffnang aku
mende g2 yg naek
mcm nie
eh hello !
blog aku suci macam owner dy oke.
haha !

aku ta gune trick neyh eh
tok raih traffic ke blog aku
aku ta nak tambah dosa
dgn membekalkan bahan2 lucah tok org


mesty ad yg ckp
blog aku sukati aku la
haa.. ye laa..
ikut suke kamu lerww :)

lu pk la sendrik !
selamat beramal ;)



36 bantah cakap cikgu:

alif-mikail said...

oppp..

blog koi lucah pun takdak patut org tak masuk

eyena said...

hee betul2..

eyena said...

setuju sgt2

eyena said...

selamat beramal.. mcm radio apa tsh tu..

eyena said...

hahaha.. dah bt perangai pomen byk2 dah

eyena said...

adoii laa..

e l d y said...

setuju !! gua punye nuffnag keyword juga t'dpt >> bohsia, awek cun .. hahaha !!

RobinHood said...

internet Lembab Betul Lahhhhhhhh

RobinHood said...

Anai2 Banyak Gilew Kat Blog Robin..
Suka Kutuk2 Org Pakai Nick Org Len..
Aduh...Siap Cakap I Love U Lagi!
;p

RobinHood said...

HuhUHuhuhu
Biasa la...Kalau N3 Lucah.. Laju Jew w bLog Traficc..Sebab Ramai Org GILA SEX!!!

RobinHood said...

Banyak Nak Comment Neh!
BoLeh Kew Mcm Neh..??
;p

ceLy. said...

just be urself. hee. :D

RobinHood said...

Lepas Sini..
Sinun Plak..
HahahHAahha
Neh Kira Spam Yg Menyakitkan Hati x?

RobinHood said...

Robinhood Ada Gak Wat Tajuk n3 Lucah...Tp Xdew Plak Yg GooGle...
Pelik BEtul....

hua sheng. said...

oh, mcm tu ey?

hua sheng. said...

baru ku sedar...HAHA.

hua sheng. said...

kasi tips lain plk weyh?
;p

sha89 said...

wahhh~

mmg org yg cri bnde2 lucah ni xde kje lain ek...cm gersang je...haha!!

sha89 said...

nk mng kontez!! jdi kna komen bnyk2!!

ape lg aku nk komen ek??~

*pkir2*

naz said...

haha
i tak pernah buat pun?

sha89 said...

lalalalal~

nk spam....nk spam...hehe.:)

♥chentaMAYA™ said...

yeke?
wuishh~
xpena test ag!
hee~

dude said...

lucah tu apa?

GRuNGe said...

Macam entry ko yang lepas-lepas jer Innz. Ingat aku tak baca ek entry ko yang ada citer macam ni?

GRuNGe said...

japs, kenapa competition ko kejap sangat? Dah la tak taruk statistik, pastu komen moderation plak tu.

GRuNGe said...

Ehhh, kenapa entry ko skang sikit jer wei? Patut ko schedule entry ko 4-5 entry la sehari. Ko kan biasa buat 4-5 entry sehari. Dan lebih.

GRuNGe said...

owhhh, nampaknya kamu ketinggalan untuk komen entry saya. Saya akan update bulan lepas punya statistik bila balik ke KL nanti. Tu pun kalau ada masa.

GRuNGe said...

Owh, ada satu entry dimana aku dah taruk gambar kesemua kaum kerabat udang dan lobster. Ko kena tengok yang entry ni.

GRuNGe said...

owhhhh, kalau aku menang lolipop, cemana ko nak kasik aku wei?

.Cik Nana. said...

xelok tu fafa
18sx
:P

RobinHood said...

cuba nasib lagi nie....

RobinHood said...

harap harap dapat adiah lolipop!
hahahahhaha

RobinHood said...

huhuhuhuhuhuhuhuh
boleh kew komen mcm nie?
janggan marah yew!

RobinHood said...

1...2...3....
tengah wat sit up neh...
;p

RobinHood said...

jogging jap kat sinie...
sambil tengok2 n3 kat ataih neh....

RobinHood said...

fuh...penat la...sambung wat keja dulu.....