Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, July 1, 2009

.melayu bandar.

aku seorg melayu bandar !
aku tak taw ne aku dpt word ni
tp aku rase mcm kene ngan aku
hehe ;)

aku org melayu sbb
aku x mkn sgt mknan negara luar
mcm sushi n seafOOd
sushi tu mmg aku ta leyh telan
pena cube
last2 aku sedekah je kat kwn
muntah ikan tongkol aku !
seafOod aku mmg kurang
leyh mkn tp x minat
tah nape tah
aku lagi suke ngadap nasi bersenduk2
haha !
sOdaaaappp weyhh !
konyang pon konyang !
;p
lagi satu aku ta mkn bende yg half cOOk or mentah
uwekkk !
tak dpt diterima tekak.
;p

aku org bandar sbb
aku x mkn mknan kampung
waaa ~
aku mmg ta leyh trime oKe
kalo balik kg
aku rela pOse dr mkn ulam,belacan,tempoyak
omg !
aku RELA BERPUASA !
tekak x dpt trime
pastu aku kureng gemO minum aer masak yg x sejuk
means bkn dr freezer
aku minum tp x rase lega pown
bek aku kunyah eskem
lagi asyukk ;D

itu la aku
melayu bandar
anyone yg mcm aku ?
hehe :D



note : abeh la aku.. wat nye aku dpt laki org kg,maO kecik ati mak mertua aku nt. hahah !




9 bantah cakap cikgu:

hua sheng. said...

puh puh, dapat la ko laki org kg.
ameen.
;p

I n n z said...

weyhhh !!
jth weyhh !!
;p

oranglidi said...

wa orang lelaki kampung asli.. x bisa disangkal..

GRuNGe said...

Wakakaka, aku pun bandar gak Innz. Sebab tu aku ni penggeli orangnya. Geli geleman. Hehehehehe. Pacat semua aku geli.

RobinHood said...

Melayu Bandar....
HuhUhuhuhUHu
Dasyat Betul Nie. . .

.Cik Nana. said...

hehe.
makanan kg best..
mak mertua lalu pon xperasan~huahua

I n n z said...

orang lidi : oryte. sila pasti kan ko x kawen ngan org cam aku. hehe ;)

grunge : hee.. pacat.. x shuke3 :D

robinhood : haha ! mmg dahsyat :D

nana : yeke best ? tah x pena rase. :p

dude said...

dan sebab itulah dijadikan melayu kg dan melayu bandar..
supaya kamu saling kenal-mengenal dan berkasih sayang...;)

I n n z said...

huh ?
mksd ?
x phm ouh