Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 7, 2009

.saranan yang membina.

entry kontez
pomen byk2 taw :)


jgn kawen ngan penagih dadah. wat abeh duet ko je. bek kawen ngan pengedar dadah. kaya. idup pown senang.

ade btl gak en ?
tp jgn lerw
duet haram tuh
;)


57 bantah cakap cikgu:

RobinHood said...

neh sapa yg bagi nasihat camnie. . .?

ceLy. said...

hehehe. ye tak ye gak kn. tapi lbeyh baik jgn je. abes cite. :)

ceLy. said...

ye x ye gak kn. tp better jgn. :D

GRuNGe said...

Kalau kawin dengan pengedar, bila laki kena tangkap dan dihukum mati, cepat jadi janda. Pastu, duit plak kena rampas dengan polis. Dah jadi janda yang tak berduit. :P

GRuNGe said...

Tapi kalau tak kena rampas duit tu, jadi janda yang kaya wooooo. Betul tak Inzz?

GRuNGe said...

Tapikan, betul jugak lar. Duit haram tuh. Tak elok makan duit haram. Nanti jadi darah daging.

GRuNGe said...

Cuba bayangkan, kalau dah jadi duit haram, dapat anak, pastu besarkan anak dengan duit haram, apa nak jadi dengan anak-anak kita? Just pk kan.

Dakjaat™ said...

saman dia ! saman dia! hahahaha! dia hasut orang kahwin ngan pengedar dadah! :p inilah punca pengedar dadah di negara kita masih wujud! :p

GRuNGe said...

Owhhhhh, cukup komen untuk entry hari ni. Banyak sudah aku komen. Nak lolipop punya pasal.

RobinHood said...

Dtg Lagi Nie....
Sebab Nak Menang Adiah Lolipop....
By Hand Okey! No Posto Posto...
;p

RobinHood said...

Ouh...Dgt Lagi Skali...
Kasut Itam Camnew...??
Nak Robinhood Antarkan Kew..??
;p

RobinHood said...

Eh..Pinjam Kasut Jack Purcell Robinhood Lah..Kaler Itam...Tp Saiz Kechik..Bleh... ;p

RobinHood said...

Ha...Nie Gerenti Dapat Lolipop Nie...
Banyak Kali Dtg Pomen 125 Neh... ;p

RobinHood said...

Nie Baru Satu Haru....Banyakan Kalau 3 Ari Dah Brapa Kali Robinhood Tinggal CoMMent Neh...
HahHAah jahat Nie....

♥chentaMAYA™ said...

ayak!
ade plak!~
ahah!
namo~
t aq join TERedar dadah kanG!
ahahaha~

hua sheng. said...

aku kawen dgn anak raja.
apa ko nak kata?
hehe.

hua sheng. said...

kawen la dgn mereka yg kaya dgn pahala.
nti tumpang sekaki jd hamba Allah yg soleh kemudian masuk la syurga, insyaAllah.
(:

eyena said...

errr ni i komen ni termasuk lam kontez kan..hehe dah 7 hb 7 ni..waaa jaga laa..

eyena said...

i akan pastikan pemenangnya adalah eyeNa

eyena said...

hahaha apa lagi aku nak merapu ni eh

eyena said...

ayaii.. kena cakap pasal penagih dadah ke?

eyena said...

err atau tentang duit yang banyak?

eyena said...

err ada kaitan ke ni kontez ni dgn kata2ku yg merapu ni.

eyena said...

kucing bunyi mieeoowww kambing lak bunyi mooo.. eh mbeekk..errr

eyena said...

adakah aku berslah

eyena said...

apa yg aku dah buat ni

eyena said...

err tah laa ak pon tak tau..hahaha

eyena said...

dah laa tu len kali ak merapu lagi..heeee ayaiii syok gak cakap sorg2..kikiki

eyena said...

opsss 1 lagi yg last.. ok dah..hee

eyena said...

jab.. err tetiba aku semangat nak makan lolipop.. haha nak sambung pomen laa..kikih

eyena said...

mcm susah je cabaran ni

eyena said...

boleh ke ak menang..uwaaa

eyena said...

nape laa adik nieyh suke wat kontez ginie..

eyena said...

kan ke dah berasap laptop ni.. jari pon da bengkak2 ni

eyena said...

banyak sgt taip ni mcm apa tah.

eyena said...

wahahahaha lawak laa

eyena said...

adoii ak dah start merapu dah..ekkk

eyena said...

err ok2 stop sat..hihi 5 minit lagi akak dtg pomen byk2 eh dik..ayamooo

sha89 said...

uiks...saranan yg agk sesat haha!!

tp ade btul nye...

tp..ttp duit haram...

tp..klau duit tu gune buat shoppg bju xpe kn~~*mrepek*

:)

sha89 said...

aku nk komen lg n lg!!

spam smpi pgsan~ hee:)

GRuNGe said...

Adeh, masih lagi tak ukar itu entry? Cepat tukar Innz.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Hish...bek kawan dgn ustaz.untung 2x dpt masuk syurga.

dude said...

gud lak di gombaks!!

RobinHood said...

lalalalalalalala

RobinHood said...

Susah betul Nak KOmen Banyak2...
Tenet SLow Gilew......

RobinHood said...

Rasa Rasa RobInhOOd Bleh Dapat Lolipop X Neh...??
;p

RobinHood said...

HuhUhuhUhuhUHuhu
JenGGuk Sinie......
Say Hi To Cik HanUm Yg Klakar Okeh!
;p

RobinHood said...

RobinhOOd Humble...??
yew Kew...??
X 'Terpesaan' La Pulak...
Makaseh Puji..
Kembang Lubang Idung 2minit...
;p

.Cik Nana. said...

pengedar dadah?
duit mmg banyak~
tp hati xsenang~
haih.

eyena said...

walaupun semalam i dah pomen dah.. hari ni nak pomen lagi

eyena said...

maklum laa dah last2 day ni..

eyena said...

maklum laa dah last2 day ni..

eyena said...

sengaja nak rosakkan gigi dgn lolipop yg udak tecik nak bagi..

eyena said...

tak dpt no 1 no 5 pon jd laa kan..hihihi

eyena said...

ahaii belilah barangan buatan Malaysia..err

eyena said...

sory i dah merapu lagi..adooiii

eyena said...

ok hehe