Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 21, 2009

.harga air mata.

olaaa !!!
weehhhh grunge !
n3 neyh tok ko
aku da update neyh
hahahaah !
tp x sempat nk jgk blog ko
line bodband mxs kat bilik aku L la
hahah !
;)
aku byk keje weyhhh
mahu ngs shj ini
huhu ;)
dgn tiada access tenet yg memuaskn ;(
aku sgt ssh mahu berkerja
seb bek la dena yg comel lagi baik hati
sudi bg aku pinjan lappy n bodband dye
ouh n swift beliau juge
hehe ;D
scholarship aku ta settle ag
ade je lack
heee
hangin je aku
huh !
da ar aku baran
haih ~
nsbla en ;)
pose neyh aku nk pujuk ayah smpi bg aku kancil ibu tuh
aku ta lrt nk bergerak jauh2 ceni ag
baru 3 minggu kowt
haih ~
uia gombak neyh tiring taw !!!!
arghh !! :(


6 bantah cakap cikgu:

GRuNGe said...

Wakakaka. Aku terharu wei. Entry khas untuk aku. Japs, seb bek kawan ko yang comel tu dah berpunya, kalau tak, mau aku kenalan. Lalalala. Inzz, kalau ko amik kancil, cemana ko nak eksesais. Kata nak ada six pack. Wakakakaka. Apa-apa pun Innz, selamat belajar. Jangan wat menda-menda tak senonoh seperti pakai bikini g kelas. Tak lepas ko kuar ostel tu nanti.

Kuda Kertas said...

sbr2..rilek2 je..nme pon blaja..kne ssh2 sket..hehehe..

ceLy. said...

huu. tetibe rase tak bule bygkan masok gombak nnt! huu. :((

eyena said...

ayamooo sbar tau udak tecik tau.. wireless takde eh..aduyaiii tecian dia..hee

α ι и ★ said...

sabar sabar update :D

Basuh Baju said...

rilek ar..blom dduk talhah lg..lg jauh..haha