Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, November 4, 2014

.Biskut Coklat Chip ala Famos Amos.


Tajuk kemain . HAHA !

Hai korang !
Lama tak update kan ?

MALAS .

Alhamdulillah , November ni adalah bulan ke 4 aku berniaga dan bulan ke 10 aku menganggur . HAHAHAHA !
Ya , saya seorang graduan yang belum bekerja .
Business apakah yang kau buat Innz ?

Aku jual biskut dan dessert .
Yang paling laris sekarang , biskut lahh .
Sebab orang boleh beli online .
So , trend kan sekarang , order - bayar - pos .
EASY .

Aku dah cite kot dalam entry sebelum sebelum ni .
Hari ni aku nak cite pasal biskut coklat chip pulak .
Ni kira product baru ni tapi dah ramai peminat .

Dah ramai repeat customers untuk kukis ni .
Terharu iols T___T

Untuk cookies lovers , this is for you !



Chocolate Chips Cookies and Red Velvet Cookies


Chocolate Chips Cookies

Apa beza Choc Chips dengan Red Velvet ? Nampak sama je . Cuma warna je lain .

First , warna , second , bahan , third , rasa .

Dalam RVC (Red Velvet Cookies) aku tak letak serbuk koko , so rasa pahit serbuk koko takde .
Kita cuma letak choc emulco .
Ada rasa coklat sikit .

Kalau jenis yang tak rasa bebetul , dia akan cakap RVC and CCC are the same .
Harga pun sama je uols , rasa je lain cikeddddddddddd .

Untuk harga , RM 15 / 200 gram (satu balang sebijik sebijon macam dalam gambar) .
Kita boleh pos , Insya Allah selamat kukis kukis anda sebab kita dah guna Air Bubble tuk wrap biskut biskut kita .

Boleh PM aku dekat FB untuk order , okay ? -> https://www.facebook.com/MisshyInnz











kbai <3

2 bantah cakap cikgu:

safurara said...

tester hade x,hahahhaa

Cik Pipi said...

nak tester ? tunggu raya laaa . hahahaha .