Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 28, 2014

.belajar buat cookies secara online !.

Hola !

Business yang aku buat secara part time ni specialized more on cookies .
Alhamdulillah , cookies aku dapat sambutan .

Dan , ramai jugak lah yang tanya dekat whatsapp , IG , facebook , tanya pasal kelas buat cookies .
Aku refuse sebenarnya sebab aku takde qualification cuma berbekalkan minat. HAHA !

Tapi bila fikir balik , macam cool je buat kelas .

ONLINE CLASS ni takde aku ajar secara praktikal ye .
Aku boleh guide dari jauh je .
Peralatan kat rumah aku tak lengkap macam studio .
So , sebagai alternatif , aku buat lahh online class ni .

method of communication cuma melalui whatsapp , SMS , call , email , fb .
mostly yang join online class ni connect thru whatsapp je .

aku provide full recipe and steps , guide cara cara nak buat semua , tips and so on .
lepas tu korang buat sendiri kat rumah bila free .

buat masa ni , aku cuma buat class untuk resepi cookies/biskut dan congo bars .
kalau ada yang berminat , boleh contact aku ye :)
nanti aku bagi details :)

tanya je , tanak join pun takpe .
aku tak makan orang walaupun garang dan tegas sikit .
HAHA !


*IG tu aku tak dapat nak update sebab handphone aku rosak . aku sekarang pakai bb yang boleh whatsapp je . sobs sobs . kalau nak tengok testimoni ke , produk ke , boleh lah view ye . tak private pun *

so , ini lah cookies yang ada dalam module online class buat masa ni .


*Love Cookies*


*Choc Chips Cookies*


*Nutella Pod Cookies*


*Congo Bars*


Kalau ada yang berminat , boleh terus contact aku ye .
Marilahh kita buat cookies dengan sedap dan habis sebalang dalam masa sehari !
HAHA !

kbai <3

2 bantah cakap cikgu:

Nur Inani said...

sedapnyaa tengok nuttela cokies tu :)

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur