Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 18, 2014

.Nutella Pod Cookies sedap.


Assalamualaikum ...

dah dua bulan blog tak de update .
lagipun bukan ada yang masuk pun kann ?
HAHA !

aku nak kata busy sangat , tu nampak na mongak ehh .
sebab aku belum kerja .
masih bergelar penganggur terhormat dekat rumah ni .
HAHA !

cume sekarang aku running on small business .
aku jual cookies .
dari dok membosan dekat rumah , sesambil cari kerja , aku decide nak buat cookies .

aku mula jual cookies since aku amik order kuih raya rituu .
lepas tu aku break sekejap , then baru start amik order untuk cookies pulak .

kalau cakes , so far takde yang order lagi .
aku pun macam tak berani lagi lah .
kalau cupcakes , boleh lahh .
sebab deco senang .
HAHA !

aku meniaga mostly thru online which is thru instagram .
Alhamdulillah , sambutan menggalakkan :)
syukur babe !

korang boleh lah pergi tengok IG aku tuuu - CookiesByFarah




ni pulak cookies yang aku jual .
so far , sambutan alhamdulillah .
lepas lahh aku nak makan kepci .
hehee :D


*Nutella Pod Cookies (paling on demand ! TOP SELLING)*
---- RM 10 per box ----


*Congo Bars (New Product yang sangat gebu)*
---- RM 10 per box ----


*Love Cookies (Crunchy Version of Traditional Choc Chip Cookies . Serious sedap !)*
---- RM 15 per box ----


*Choc Nutella Pod Cookies (Flavoured Version of Original Pod Cookies . Sedap sangat !)*
---- RM 15 per box ---

semua box yang aku guna bersaiz sama yang macam dalam gambar Nutella Pod Cookies tuu ..

Ni aku bagi sikit testimoni dari customer .
DAN dah ada yang repeat orders !
itu yang paling berharga wehhh .








korang berminat nak order jugak tak ?
boleh terus whatsapp aku dekat nombor yang ada dekat profile IG aku tuu okay :)
senang cite follow lah terus .
kot ada promotion ke produk baru ke , korang alert sikit .
aku ni dah malas nak update belog okayy .
HAHAHA !








kbai <3



1 bantah cakap cikgu:

safurara said...

sedapnya.nasib lah tgh diet! hehehehe