Meet This Blog In Facebook !

Saturday, April 13, 2013

.dah dapat penyu !.


ingat tak entry yang aku mintak penyu kat Mr Engineer ?
kalau tak ingek , poie baco kek sanun .

semalam singgah petronas jap , aku nak withdraw duit , dia nak drive thru McD .
so , aku pergi withdraw , dia g drive thru .
aku masuk kereta dia pastu , aku nampak ada plastik atas seat .
aku ingat free gift dari McD ke ape ke .
dia pun diam je .

aku tanya , pastu belek belek menatang dalam plastik tu .
rupanya penyu yang aku mintak ritu .
aku dah lupa sebenarnya sebab dah lama .



omey je penyu ni sebab cengkerangnya boleh keluar dari badan .
lagi satu tu fridge magnet .
heran gak aku , ada pulak penyu dekat tioman ek .
hehe ;D

me aceh ye awak .
nanti g memana , gtaw lahh .
boleh saya mintak sebenier lagi .
HAHA !

masa kawan aku belum grad , dia selalu holiday kat oversea .
aku salu dapat sebenier dari dia .
banyak jugak lahh kalau collect dari zaman matrix kot .
dekat 5 tahun jugak lahh .

aku ni kan jarang pergi jalan jalan .
cene nak bagi sebenier kat orang .
sob sob .




kbai <3