Meet This Blog In Facebook !

Sunday, April 21, 2013

.perosak baju baru.


semalam aku pergi berjalan dengan yana .
kitorang pergi Jalan TAR .
malam before tu , aku call ibu .
sebab dah 2 minggu tak balik rumah sampai ibu cakap "dah tak balik rumah . dah kaya kat sana" lepas tu gelak gelak .

Me : esok akak nak pergi jalan TAR
Ibu : memang lahh semua jalan ada tar . hahaha .
Me : alaa , kelakar lah ibu ni .

lepas tu gelak lagi sampai batuk batuk .
HAHA !

sape pernah pergi jalan TAR naik kereta ?
aku yang drive tapi yana yang nak nangis sebab kitorang stuck lama sangat , bape kali pusing sebab cari parking .
last last parking kat Semua House pastu kene caj mahal babeng .
baik lagi parking kat TS =.='

sebab dah lapar sangat , terus pergi lunch kat Semua House .


*muka budak lapar*

ko jangan tanya berapa RM aku habis shopping kat sini
nangis T___T
dah patut aku start puasa ni .
sem tak habis lagi , duit dah habis .
makan tumbuh tumbuhan lahh aku kat uia ni sampai bulan 6 .

aku beli baju dress .
plain gilaa warna peach .
RM 75 .
mahal sebab chiffon .
kalau lycra murah nak mam tapi tak best pakai .
lekat kat badan .

balik tu aku try pakai .
okay lahh tapi sakit mata tengok line kedut dekat pinggang .
aku box mainan aku , tengok ada kain warna hitam , coklat dengan gold .
maka , setelah berhempas pulas , aku berjaya merosakkan baju tersebut .


*ini lah hasilnya . baju ni warna peach ye bukan pink*

kata yana "untung lah dapat bini pandai masak , pandai buat kek , pandai jahit"
terus fefeeling wanita melayu terakhir bila yana cakap camtu .
HAHA !





kbai <3


0 bantah cakap cikgu: