Meet This Blog In Facebook !

Friday, April 26, 2013

.my youngest brother.


dah tiga minggu aku tak balik rumah .
last pun aku balik masa kenduri bande .
busy betei student bernama innz ni .
banyak project nak kene submit , semua pun last minute .
HAHA !

adik aku yang bongsu rajin plak IM aku sekarang ni .
macam tak boleh tanya dekat abang abang dia yang lain je .
HAHA !


 tetibe je cakap ceni . aku dah "pahal pendek ni ?" - aku panggil dia pendek even sekarang dia dah sama tinggi dengan aku . HAHA !


sepatutnya masa aku mid break ritu ibu suh aku ajar dia naik motor . tapi aku busy asyik keluar je . dia pulak pepetang pergi main futsal . so , takde lahh ngajar nye . patutnya minggu ni dia suh aku balik ajar dia naik motor . 

ini malam tadi rasanya . tergelak aku baca ugutan dia tu . kedengki betei dia dengan katil aku .
HAHA ! apa lah salah katil tu kat dia . padahal aku tahu , aku takde , dia yang conquer katil tu . heh .


ego tanak ngaku dia kecewa . HAHA !


saje sakat dia .
HAHA !




happy weekend .
aku banyak keje ni nak settle .











kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

Tempoyak Goreng said...

so sweet.. best nya kalau adek beradik macam nih.. :)