Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, February 27, 2013

.sulung vs bongsu.

Ritu aku cakap kat dia , orang kata selalunya kalau pengantin perempuan anak sulung , pengantin lelaki anak bongsu , jodoh diorang panjang .

Lepas tu , dia terus kbai kan aku lepas aku cakap macam tu . HAHA !

Sebab aku anak sulung , dia pun anak sulung .

Tapi betul ke eh ?








Kbai <3


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

akak aku anak sulung.
laki die pon anak sulung.
ok jek. huhu

iamryne said...

Menangi Set Peplum percuma dengan menyertai contest like,share and win dari kami...layari facebook kami untuk maklumat lanjut...

https://www.facebook.com/YourFancyoutfit?ref=hl