Meet This Blog In Facebook !

Sunday, April 22, 2012

.makan banyak banyak.


haluuuuuuuu
misshy innz is backkkk .
okay fine .
tak yah nak bajet orang heran kau hilang lahh innz oi ;D

aku kat rumah lagi ni .
semalam , yakni sabtu , aku bangun awal , kul 8 pagi semata mata nak balik rumah .
punya esaited bai .
HAHA !

sampai atas bas , perut dah perit sebab lapo T__T
tapi sampai rumah , aku tak terus makan , aku bantai ngadap internet .
cari material untuk esaimen BM .
nak buat majalah kann .

lepas tu siapkan segala mak nenek esaimen sebab malam tu aku nak kua dating .
weee weee ;D

aku balik sebab nak celebrate birthday ami dengan aliff .


*Happy birthday , my dear brothers <3*

malam tadi aku keluar dengan ameerul .
teman mamat ni nak tengok bola .
sampai sampai je dah penuh okayyy .
dalam 3 4 minit gak lahh berdiri baru dapat table .
table pun VIP yawww .
HAHAHA !

kitorang pergi Deqwan Burger .
kedai ni ala ala burger bakar kaw kaw tu .
dapat jugak makan burger bakar tanpa perlu beratur berjam jam macam kat wangsa maju .
*sila jeles*


*nama dia homemade ape tah , tiga tingkat dan pedas*



*side meal . kentang tu makan tak habis pun *

lepas habis game , kitorang stay kejap sebab nak habiskan makanan .
tak lama pastu ada family datang .
anak dia kecik lagi tapi dah pandai jalan .
tetibe budak tu datang dekat aku lepas tu , dia angkat tangan tanda nak aku dukung dia .
aku angkat dia duduk atas peha aku .
bagi dia makan kentang goreng .
comel je budak tu .
nasib baik lelaki .
kalau perempuan , rimas aku ;p

balik dari Deqwan , kitorang singgah stall steamboat kawan aku dekat Taman Ampangan .
lepastu gerak pergi senawang balik .
baideway , Deqwan dekat senawang , depan sikit dari Juara Char Kuey Teow .
kitorang jenjalan kat fun fair .
olskul gilaaa .
HAHA !


*our desert . sengaja tak nak terangkan gambar*

1130 balik .
ibu pun dah reroger suruh balik .


















kbai <3








6 bantah cakap cikgu:

Anamarza said...

sedapnya bertingkat2 burger tu ya

btw salam perkenalan

meer said...

Pergi dating dengan ameerul excited tak?

meer said...

UNTUNG Lerrrrr dapat table VIP..hehe ッ

J.Syazwana said...

burger ni macam lagi best je daripada kaw kaw tu sebab nampak macam juicy. kaw kaw tuh kering sangat lah. tak berkenan pulak tekak aku. haha !

lily lotus said...

pergh! burger bakar dia sangat tempting!

Nadhira Izzati said...

wahhhh sedapnyerrr... nak! :)