Meet This Blog In Facebook !

Friday, April 13, 2012

.hanya mampu MERANCANG.


hye hye .

update seminggu sekali , aci lahh kann ?
lagipun tak de sape yang tanya kenapa tak update blog .
sebab i is tak pemes .
HAHA !

ce tengok otai otai yang seangkatan dengan aku , mana ada yang rajin nak update blog macam dulu wehhh .
hello , its trend .
kene lahh follow the flow kann ?
HAHA !

aku sihat je kat uia ni .
alhamdulillah , terlebih makan dan kurang exercise .
hehe ;D

minggu ni ada 2 berita kematian yang aku dapat .

yang paling mengejutkan , pemergian blogger HudAoki, iaitu pemilik blog please, no paparazzi .
aku tahu dia sakit last year , kene tibi .
tapi unexpected dia juga sakit paru paru berair .
Ya Allah , kuasa Tuhan tiada siapa yang tahu .

bangun pagi tadi , received text from Sharul .
"cyg morning . i nak balik sebab atok i meninggal"
ada jugak dia bagitahu haritu atok dia masuk hospital .
sakit apa , aku kurang pasti .

Al Fatihah untuk arwah dah takziah untuk keluarga arwah .








minggu ni aku stress dengan exam .
khamis jumaat exam .
pesen study last minutes , memang lah stress .
HAHA !

akibat dari itu , muka aku naik jerawat sampai 6 bijik .
pehhh ~ record betul . scary tahu !


Aku : banyak nyaaa jerawat . stress lahh aku .
Dena : haaa sebab kau stress lahh banyak jerawat .
Aku : kfine .






baideway , aku dah tengok TITANIC 3D .
wehuuuu ~ even cerita tu main kat wayang 100 kali pun , tetap tak bosan .











kbai <3


3 bantah cakap cikgu:

Rara Nasiha said...

my friend punya dad pun meninggal jugak. selasa lepas.

amalina nabilah said...

my dr pun pnah ckap jerawat is caused by stress...huhu....


follow me at http://hidupsikurus.blogspot.com/
tq ^^

meer said...

tolong sampaikan salam takziah saya pada dia..