Meet This Blog In Facebook !

Monday, April 16, 2012

.geram.

entry tanpa gambar is super bosan kann ?
antara sebab aku jarang update blog sebab CABLE PHONE AKU ENTAH PERGI MANA , AKU TAK TAHU .
aku macam rasa dah bawak balik uia tapi bila cari nan ado T___________T

nak bluetooth , tak boleh pair dengan lappy .
entah apa masalah nyaaaaa tah .
geram jeeeee aku ni haaaa .

semalam aku beli kasut baru .
(kalau ibu tahu , mesti ibu bising sebab aku baru je beli heels hari tu . hew hew hew ;D)
aku beli dekat vincci .
terasa nak pakai kasut tinggi pulak .
alang alang duit tengah ada , aku rembat lahh sepasang .
aku MMS kat sharul gambar kasut tu , dia kata cantik , simple tapi bila aku cakap harga dia berapa , dia marah pulak , ek .

"kenapa beli kasut mahal mahal ?"

aku jawab ;

"boleh pakai lama"

seeeeeeeeeeee ~ nak tayang kasut baru kat korang pun tak boleh .
grrr ~












mana kau wahai cable ?













kbai <3

0 bantah cakap cikgu: