Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 5, 2009

.what's inside it.

skunk aku nk bg n3 bergamba je. huhu..
tp quality k.o
ye r.
hp lopek je
:(





grunge !

nie la bodband yg aku gune tok updated blog n spam blog ko

cepat ckp thx kat dy

huhu.. ;p



ni lak complement of the bodband

mesty la lappy :)

whitey vaio darina

every week pon aku pinjam kat dy

mmg la segan

kalo gune lappy je tak pe

neyh ngan bodband2 kali aku gune

huhu..

pakai free lak tuh

alaa...

aku ta mampu ag nk beli sendrik :(




oke. skunk meh godek2 beg yg aku bwk ke kelas plak.
skunk aku da x pakai beg besa2
ckp ngan handbag n file biru ku
haha !
gle pmls skunk ;p



bende neyh mesty ade dlm beg aku

yg blusher tuh x pntg sgt

tp bedak tuh wajib !

2 fungsi dlm 1

cermin n tok tacap2 muke

hahaha !







yg neyh penting gle

kalo x cene nk blaja

tul x ?

koman2 mesty ade pensel sebatang

tok dak akaun

kalkulator itu penting gle

setaraf ngan pensel penting nye

haha !

note bOok tuh kuliyyah bg free :D



yg neyh kene ade
kalo x mao mati kepanasan aku nt
"MALAYSIA IS HOT"
ingt tuh ;p
eventhough kelas berekon 24-7

yg neyh...
penting tak erk ?
hurm2..
penting la gak
ne taw kot2
terasa nk g sopink2 afta kelas kat HS BUILDING ke kat masjid kah (kat masjid pown leyh
sopink ? pg uia gombak baru taw mksd aku)




org skema je pakai
aku ta pena pakai since dpt smart card ini
ahaah !
oke. itu shj yg aku bwk hari2 ke kelas.
lagi 1 file biru
x snap plak pic
huhu :D










7 bantah cakap cikgu:

CiK AiDa said...

mana bleh mls pakai id!kalu kitorng sapa tak pakai id kena saman..kalu dlm kelas plak..lecturer halau kuar klass...huhuhu~

I n n z said...

waaah.. gle strict
dulu kat matrix pown x ketat sgt
kat gombak,gle heaven
sape pakai matric card mmg kene kaw2 nye r
huhuhu ;p

GRuNGe said...

Innz, lappy Darina tuh sama jenis dengan lappy aku.

Btw, terima kasih Incik broadband kerana memberi kemudahan Innz untuk menghapdet blog dan spam blog haku.

I n n z said...

waaahh..
owg kaye2 je mampu pake vaio neyh
mknenye ko pown kaye la en ;p

hua sheng said...

jadi jela skema..best pe?
sume org dtg nk buli.
;D

I n n z said...

x mahu2 !!

ceLy. said...

pergh. skang ni mak guard di sini mata jeling tahap maut ouh. uhuu.
the pictures explains. :)