Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 20, 2014

.kisah semalam.

semalam (isnin) aku puasa .
aku dah set alarm kat handphone pukul 5:05 pagi untuk sahur .
konon nak goreng sosej lahh . konon je .

alarm bunyi , aku dismiss .
terjaga pukul 540 pagi sebab nak shi shi .
HAHA !
keluat sudaa sahur kau .

pagi tu , mak aku tanya "kau tak bangun sahur ke kak ? len kali bangun lah , minum air pun jadi lahh , amik pahala sahur tu . handphone tu ada , set lahh jam"
aku jawab "dah tertidur"
kui kui kui :D

lepas zuhur , aku siap nak pergi post office .
nak post cookies is izzat tuu .
seminggu dah aku simpan .
tah ape tah nasib cookies tu .
dah berkulat kulapok kot .
HAHA !

sebab nye aku dah kecewa dengan post office kat centre point , aku pergi yang kat senawang .
memula nak cari poslaju senawang tapi tak jumpe .
aku masuk je kat giant senawang tu .
no giliran aku 1283 , no yang tengah attend 1235 .
dekat 50 orang sebelum aku .
pehhh .
tempat duduk semua full .
sepanjang tunggu , memang aku berdiri je .

lenguh kaki tayah cite .
menari nari aku berdiri menunggu nye .
lalalaa ~

tu je nak cite .

hari ni pun aku puasa lagi .
lagi ompek hari wehh nak ganti .
aku ingat nak straight je this week .
cuaca pun mendung mendung sejuk .
hujan pun makin kerap sekarang .
takde lahh rasa haus sangat kann .
HAHA !






kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

anne said...

sama la kite. selamat berpuasa. =)