Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, December 17, 2013

.super Monday.


selamat hari selasa uols .
ape khabar ?
Misshy Innz masih sehat , alhamdulillah .
semakin ceria dan gembira barangkali .
HAHA !

okay , tipu . biasa je hidup aku sekarang .
pagi pergi kerja , petang balik kerja , malam kerjakan candy crush .
siapa suruh ajar aku cara reload nyawa dengan mudah .
memang aku main sampai lebam ahh cite dia .
HAHA !

ouh ya , aku masih belum berpunya .
kekawan lain semua pakat bertunang , berkahwin , beranak anak ke dua .
aku je yang masih pergi kenduri kawen dengan ibu , pergi pantai dengan keluarga , makan malam dengan kekawan , tengok wayang dengan budak UIA .
part tu aku kelihatan terdesak eh tesedak sikit .
HAHA !

bulan 12 ni , office lengang je .
ramai yang habiskan cuti tahun yang berpuluh puluh hari .
ada yang MC , ada yang cuti kahwin .
aku je setia datang office hari hari .
ehh aku pun ada book off lagi 4 hari .
hurm , rasa nak amik cuti krimas ni kot .
deret sampai weekend .
haaa boleh lama sikit gegolek atas katil besar kat rumah .
HAHA !

okay , kenapa setiap perenggan aku dihabiskan dengan HAHA ! ni ? =.='

aku nak cite pasal semalam sebenarnya .
semalam Isnin yang super boring .
hari pun sama .
aku takde buat apa ni .
nak bersembang , bukan minat aku .
HAHA !

dimulakan eh , baru nak dimulakan ?
ayat kat atas kemain panjang , rupanya kau baru nak mula cerita ? *tepuk dahi*

ni gambar aku . haa kau nampak difference tak ?
dagu aku macam dah runcing sikit tapi pipi tu macam maintain je gebu .
HAHA !

okay , cepatlahh cakap "eleh , nak cakap dia dah kurus lettew"
jangan mimpi lahh nak kurus wehh .
kerja kali ni tak buat aku kurus pun .
makin gemok ada lahh .
pelik aku =.="

pastu muka floles macam tu memang kompom camera 360 .
haaa sape suruh develop application super best tu .
kan semorang dah bebising , nak nak boboi boboi yang dok meroyan kat wechat kata kene tipu dek 360 lahh ape lahh .

ouh , like i care *tangan di bahu*



eh , semalam boss ada assigned kerja .
tapi buat minutes of meeting untuk last friday je .
aku ni dah lahh buat kerja cepat *market diri* pastu bila dah siap , aku dah takde keje .
selalu je kene marah dengan kawan aku sebab buat kerja cecepat pastu ngadu bosan.
HAHA !



pastu lunch tak taw nak makan ape .
last last drive thru McD je .
aku pernah makan prosperity ni sekali .
tapi aku amek ayam dan tak sedap !
semalam aku saje nak try yang beef .
OMK ! kemain pedas ! menitik air mata aku makan .
tapi sebab rasa mahal pastu lapar , aku gigihkan jugak makan sampai habis .
tapi bawang semua aku buang .
HAHA !




kenapa air ada 3 ?
sebab satu untuk aku , satu untuk dena , satu untuk naim .
jangan ingat aku minum semua sebab pedasnya sebiji prosperity ye .


dah petang dalam pukul 430 , ada lagi sejam nak balik .
aku decide nak tengok TV .
tengok Dapur Bujang kat HyppTV *sape nak subscribe UNIFI boleh carik aku* .
tu pun mata stim je .
ngantuk bhai .
HAHA !

belon tu ?
permainan aku kat office time bebosan .
aku kan kanak kanak .
memang ku heret belon ni kulu kilir *bahasa apakah ini innz ?* .
HAHA !



dan penutup entry untuk hari ni adalah gambar pengubat rindu , Abang Ayyum .





ok bai .
tu je cerita .













kbai <3

0 bantah cakap cikgu: