Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 19, 2013

.si budak manja.


Dia : bawak turun botol air dengan perfume .
Aku : tapi perfume saya perfume perempuan .
Dia : takpe . cepat . dah dua jam saya tunggu awak .
Aku : penipunyeeee .

masuk je kereta terus mintak perfume pastu sembur dekat badan dia .

Aku : awak dari mana ?
Dia : rumah .

dia menguap .

Aku : ngantuk ? kan dah tido lama .
Dia : haha . itu lahh . apa punye jantan tah , dating pastu mengantuk . haha .

on the way nak pergi Dataran Merdeka , dia suruh aku drive kereta dia .
weee ~
pastu dia mintak beg aku , cari perfume lagi .
dia sembur pulak dekat teddy bear dia .

Aku : wat pe sembur kat dia ?
Dia : kalau saya rindu awak , saya peluk lah dia . ada bau perfume awak .
Aku : alolo sweet nyeee .
Dia : haa kan , sweet kan saya .

Aku : saya suke lelaki sepet .
Dia : ehh , mata saya sepetkan . *sambil tunjuk mata dia*
Aku : tak pun . bulat je .
Dia : okay , awak tumbuk lahh saya biar sepet . untuk awak , semua saya sanggup .


hoiii ~ manis sangat mulut ni kenapa ?
sapu air gula ke kat bibir tu ?

Aku : awak pergi gym eh ?
Dia : dah tak pergi dah . tak jadi pape pun .
Aku : ni apa ? *sambil cucuk cucuk lengan berketul dia*
Dia : ni saki baki je ni .
Aku : perut dah tak six pax (guano nak eja tah) la ni ?
Dia : tak . dah one pax dah .






budak ni so manja . first time aku jumpe lelaki manja cenggini .
suwit ler pulok . ops .














kbai <3