Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 24, 2014

.my day my day.

hola holi cikebum cikebum .

last update blog bile ?
err 19 december 2013 .

omg omg omg !!!
its has been a month since my last update .
rindu ?
nayy ~
HAHA !

dalam sebulan macam macam jadi uols .
nanti iols cerita .
kalau iols ada masa and RAJIN .
HAHA !

semalam seharian aku keluar .
dari pukul 930 pagi sampai lah pukul 4 petang .
aku memang suke berjalan jalan ni .
takde mengadap komputer sangat .
bosan ya rabbi kalau dok tenung PC je .

pukul 930 pagi , gerak ke Midvalley sebab nak tengok competitor .
wakaka .
pastu gerak ke The Mines nak tengok LME .
lepas tu pergi Hospital Serdang nak tengok anak kak anim yang admitted kat ICU sebab jatuh motor .
lepas tu having lunch dekat Cyberjaya .
weols makan nasi arab .
kemain sedap dan super kenyang .
sampai tersandar aku
HAHA !

jauh weols berjalan .
HAHA !


okay , itu je cerita semalam .
aku mungkin akan update blog lagi petang karang .
sebab rini mungkin tak keluar ofis .
hehe .





kbai <3


0 bantah cakap cikgu: