Meet This Blog In Facebook !

Monday, November 25, 2013

.sakit.

balik dari photoshoot jumaat lepas , belakang badan aku kene gatal gatak , bengkak bengkak .
aku buat bodoh je dulu sebab aku fikir mungkin sebab aku belum mandi dan berpeluh .
tapi tak , gatal gatal melarat sampai ke sabtu .
sabtu kemuncak penyakit bilamana muka aku turut bengkak bengkak dan aku mula demam .
dah la sabtu tu aku nak pergi pulang jubah kat UIA .
cite dia memang aku apply foundation setebal yang mungkin lahh .

aku call mak aku , dia cakap aku kene sembur dek pontianak .
HAHA !
aku gelak , mak aku pun gelak .
tapi perkara ni memang ada !

aku percaya lahh jugak tapi takde taksub .
sampai hari ni (isnin) masih tak lega .
aku decide nak pergi GH terus .

dan aku dah agak .
memang dia bagi aku ubat allergy .
puiii ~

tu aku malas nak ngadap doctor tuu .
tunggu berjam , siap cucuk tangan aku sampai lebam amik sample darah , last last katanyaa aku alahan .
tak taw ke aku demam , tekak pahit , pening , sakit kepala macam orang pregnant ? ehh .
tak taw ke aku takut gila kene cucuk ?
kau kata alahan je ?

masa doc tu cucuk tangan aku , aku pandang tempat lain .
aku pandang kipas kat kanan aku .
tak pandang langsung jarum , aku risau satgi aku menjerit
HAHA !

kul 1116 aku sampai ofis .
dah kenapa aku tak amik MC je ?
sbb aku segan nak mintak T_____T


takpe , esok aku buat MC sendiri je .









takziah untuk keluarga Shara Bunga yang baru kehilangan ayahanda tercinta .





kbai <3

0 bantah cakap cikgu: