Meet This Blog In Facebook !

Thursday, November 21, 2013

. my convocation story.

seminggu sebelum konvo yakni time amek robe , aku punya esaited nak konvo tinggi gila .
siap post byk kali gambar robe kat laman sosial .

tapi 2 3 days before convo , aku punya mood hilang terus .
langsung tade .
yang ada cuma rasa malas .
kasut pun tak beli baru .
aku pun hairan .

sampaikan malam sebelum hari konvo tu aku siap tanya ibu lagi "kalau tak pergi konvo esok boleh tak?"
ibu cakap "suka hati kau lahh . tapi konvo ni sekali seumur hidup"
lepas tu aku mengeluh .

tak taw nak describe perasaan takde mood tu .

lagi taleh blah , aku siap call fizie ajak lepak .
padahal mamat tu dah bertahun aku tak jumpa .
HAHA !

esok tu pergi jugak lahh .
tapi still mood tu takde .
until now pun .

orang lain beria post gambar kat fb , insta .
buat pre convo photoshoot , post convo photoshoot .
aku ?
nan hado .
gambar dengan family pun takde .

memang aku tak kisah langsung .
cuma berharap aku tak menyesal je nanti .
HAHA !

rasa nak nyanyi lagu kosong bebanyak kali .
dem !






1 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

ko nak kene lempang ke? ish ni mesti pasal kpop x dtg kan?