Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 12, 2013

.rimas.

hi !

boleh tak kau orang bayang perasaan aku yang datang kerja tapi takde kerja , lepas tu tak boleh nak buat ape ape sebab ada yang menyemak menyebok dok jadi tukang report , jadi tukang perati tak bergaji ?
aku sedang mengalaminya sekarang .
tak taw nak buat ape .
rasa nak amik cuti je hari ni ,

sekarang company pulak buat hal .
gaji aku dilewatkan 3 minggu .
kepala hotak dia .
ingat aku ni ada sugar daddy ke nak tolong spedo makan minum aku .
aku tak taw nak rasa ape sekarang .


marah ? nangis sampai bengka bengkak mata
mungkin elok je kan aku benti keje .
hurm .





kbai <3



1 bantah cakap cikgu:

pwincess Lov3y dOv3y said...

sy pun skrang mengalami bende yang sma la kak..tension nye aishh hanya tuhan jerk la yang taw kan...