Meet This Blog In Facebook !

Friday, October 4, 2013

.clearance dan KLCC.

semalam aku book off , sebab nak settle clearance sebab nak full transcript sebab konon konon nak apply keje .
graduation fees aku kene lah RM 130.00 .
nasib baik baru gaji .
tu yang dapat bayar tu .

dalam pukul 930 pagi , aku dah sampai UIA .
gerak sesame dengan Yana .
tawaf UIA buat clearance dekat merata tempat .
dari Mahallah , ke library , ke finance , ke bank , ke post office , ke finance balik , ke STAD .
settle semua , kitorang mula mengembara .

amik semua kengkawan kat uia , bawak pergi lunch .
semua lah sangat .
macam ramai kan ?
padahal amik Aril dengan Ejat je .
wakaka .

makan kat ayam penyet d'laman .
lepas lunch , hantaq depa balik , aku dengan Yana teruskan penegmbaraan ke KLCC .
tujuan nak jumpa Anum yang habis kerja pukul 6 petang .
tapi kitorang sampai pukul 3 petang .
maigodddd ~
awal gilaaa .

terpejam pejam mata aku ngantuk tunggu dak Anum .
tengah tengah jalan , aku teringatkan Farid , kekasih lama , kalau korang kenal , nama blogger dia Kuda Kertas .
dia kerja kat petronas KLCC tu .
aku whatsapp dia .
tapi tak reply .
sampai aku pun lupa .
HAHA !

tetiba tengah pejam mata , hp aku bunyi .
dia call , tanya dekat mana .
so borak sekejap dalam 15 minit macam tu .
cerita macam macam hal .
kerja , rumah, convo , grand marriage .
semua lahh .
HAHAHA !

tak lama pun borak sebab lepas tu Farid kene naik ofis balik .
ade keje nak buat , dan aku sambung dengan makan pulak .
HAHA !

lepas makan , sebelum balik , kitorang keluar sekejap tengok air pancut warna warni .
memang hobi .
itu je attraction kat KLCC untuk orang tak berapa nak ada duit macam kami T___T

balik UIA dalam pukul 930 malam . lepas tu aku pun terus balik TMTC .
penat hoi , seharian kat luar .
dengan hadap jammed lagi kat KL ni .
hatoiii ~

pukul 12 malam aku dah pengsan .
hp bunyi kekuat tepi telinga pun tak dengar .
HAHA !
nasib lerrr sape yang dok call call malam tadi .

gamba sikit untuk tatapan umum .
jangan risau . ia semua berkategori U :)












kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

Cik Puan Rara said...

clearence? xtau pon =(