Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 5, 2013

.hujan.

phew , berdebu sikit kat tetepi blog ni .
dah berapa zaman tade update .
HAHA !
over , padahal baru sebulan ye dak ?

gua sekarang dok KL balik .
keje kat sini , rezeki kat KL .
Alhamdulillah :)
walaupun hati ni masih taleh nak terima duduk kat KL lagi sebab gua dah bosan .
hari hari cakap dengan dinding , meja , katil , bantal , iron board .
gua tade orang nak ajak borak + gaduh .

ye lahh , kan hobi gua memang bergaduh .
HAHA !

pagi tadi sebelum turun bawah , gua dah usha dari atas .
gua nampak rintik rintik hujan atas lantai .
gua cecepat capai kunci Nabil , helmet , gua lari turun bawah .
okay tipu , gua naik lif sebab bilik gua tingkat 14 .
HAHAHA !

sampai depan menara celcom , hujan dah start ganas .
masuk simpang istana budaya , hujan dah start mengamuk .
sampai office gua dah lencun .

dah lah gua pakai baju kurung kain plain hari ni .
terserlah keseksian bila basah kene hujan .

gua whatsapp member gua tanya mana lokasi sebab gua ingat lepas punch , gua nak balik rumah tukar pakaian .
tapi malangnya member gua tu sangkut dalam jammed dekat jalan tun razak .
gua batalkan niat .

gua naik kat office , gua nampak kakak gua depan mata .
"kak iza , nampak basah tak saya ?"
"sebab baju awak macam tu , tak nampak pun"

gua selamat .
tak jadi tukar pakaian .
dan sekarang gua depan laptop taip entry untuk lu orang semua .
gua harap ade yang rindu gua lahh .

ape ?
Mr Engineer ?
bila ada cerita , gua cerita .
bila takde , gua diam .
jangan risau , beliau masih ada di muka bumi ini .



sekarang , gua nak pokes kat keje .
mana map semalam ?
gua nak kaler maler ni .








kbai <3


0 bantah cakap cikgu: