Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 23, 2013

.entering life after graduate.


seperti yang sedia maklum , aku kan tengah training .
sekarang aku nak tunjuk bukti .
wakaka :D

malas cite panjang .
nak letak gambar je .
sebagai back up storage in case lappy aku shut down satu hari nanti :)


tayah baca pun takpe :D



*ini hasil dari mekap wehhh . kemain tebal aku pakai bb cream . sampai dua layer . sebab nak nampak flawless . HAHA !*


*ini housemates saya . dari kiri Faeezah dan Sal . sorry , both taken . Faeezah dah kahwin pun . padahal umur dua dua tu 24 tahun*



*ini group saya , TEMENGGUNG .happening yet enjoying . 9 orang je lelaki . 22 perempuan . dah rasa macam time form 5 dulu je kelas nye *


*ini pulak time iftar kat Umbai last saturday . ada gambar reramai tapi tak clear . so , amek yang mana okay je laa*





tinggal kurang 2 minggu kitorang akan habis soft skill training ni .
after that semua akan berpecah ikut placement OJT masing masing .
i start to feel the nangis nangis moment .






kbai <3





1 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

rindu umbaiiiiiiiiiiiiiiiiii. tapi alai pon sedap + murah.