Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 21, 2012

.report #1.

Masuk hari ni dah 3 hari aku jadi practical student .
Memang tade goyang kaki punya .
Kakitangan office ni memang tak ramai .
Department pun tak banyak .
Nak nak pulak aku masuk time orang busy nak wat clearance for the month .
Tu yang tade goyang kaki tu .

So far , okay la .
Cuma lesu dia , ta yah cite ahh .
Macam orang keje buruh padahal dok dalam office aircond . HAHA !

Balik keje kul 6 tu aku rasa nak baring , terus tidur .
Tapi bile fikir dah lepas asar , terus cancel .





Penat aihh taip entry pakai bb.


Kbai <3




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 bantah cakap cikgu:

ishiko said...

untongla dpt update en3 pkai BB.. hehe

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah kalau dah time2 gitu mmg pnt la..x pe la.jdikan pengalaman kan..:)