Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 5, 2012

.orang takdo kojo.

hari ni aku merilek jee .
exam aku hari khamis , pukul 9 .
last payperrrr ~

aku dok ngadap lappy je keje rini .
kalau lappy boleh bercakap , mesti dia cakap "kau pergi tido lahh , muak aku ngadap muka kau je sepanjang hari"
HAHA !

aku dok tengok tengok blog orang yang nak kawen .
rajin diorang buat DIY barang barang kawen .




dan aku dah esaited .



bila aku dapat start buat DIY thing ni untuk majlis aku pulak ?
tangan iolz dah gatal nak main dengan riben ni ;D












ouh , day dreaming , innz .
HAHA !










entry merepek gilaaaaaaaaaaaa .



kbai <3



1 bantah cakap cikgu:

RIAN said...

Last paper. gudlak :D