Meet This Blog In Facebook !

Friday, June 8, 2012

.end of sem 2 2011/2012.

7 June 2012 .
last payper (gaya Johan) aku adalah Money and Banking .
disebabkan aku tak suke subject ni , aku keluar awal masa exam pagi tadi .
suppose the exam end at 12 PM , aku keluar pukul 1130 AM .
stress sebab tak dapat jawab ;'(

hari ni aku bawak handphone pergi exam .
kenapa tah .
selalu aku biar je kat bilik , cas .

keluar dewan , aku tengok ada 2 mesej .
satu dari ayah .
"Ayah dah sampai" - 1106 AM

hamagadddd ~
aku suruh datang esok tapi dia datang hari ni pulak kann .

memang kelam kabut lahh cite dia lepas exam tadi .
cepat cepat aku balik bilik .
nasib baikkkk aku datang dengan motor tadi , kalau jalan kaki , mahu berlari pecut aku dengan baju kurung kat uia tu haa .
HAHA !

aku tak suka orang tunggu aku , sebab rasa bersalah sangat .

aku baru kemas baju kurung je yang lelain memang tak kemas ape weyhh .
kau bayangkan betapa kelam kabutnya aku kemas barang .
memula ingat nak bawak balik semua barang tapi end up , memang ada barang ke stor .
huhu =.='

aku nak bawak balik semua barang sebab aku takde kat uia short sem ni .
aku praktikal kat seremban jee .

aku rasa turun 3 kg kot sebab ulang alik hantar barang kat kereta .
blok aku tak nak paling belakang pulak kann ?
ayah aku plak park kat parking space yang depan tu haaa .
memang menapak aku .

eh selama ni merangkak ke ?
okay , tak kelakar innz, tak kelakar .
kau takde bakat join super spontan next season =.='

aku amik masa 1 jam setengah nak settle semua .
3 4 kali aku ulang alik amik barang ke kereta sorang sorang .
dah rasa macam badang pulak angkat beg beg yang berat .
kau tahu je lahh bebarang perempuan ni banyak macam mana kann ?
phewww ~
dengan tak makan apa sejak bangun tido .
aku rasa , air pun tak sempat minum .
innz memang supergirl !

ayah aku gerak dulu bawak motor .
aku follow dengan kereta .
tapi end up , aku sampai setengah jam awal dari ayah aku .
hew hew hew .

maybe ayah ade stop isi minyak ke , makan ke kat mana mana .
tak tahu lahh aku .
sebab aku memang straight balik je .

even kalau bawak motor pun , aku memang tak reti nak menyinggah .
aim aku terus ke rumah except kalau ada emergency macam minyak nak kene isi ke , hujan ke , etc .
sebab tu aku boleh sampai sejam je dari uia ke seremban .
dengan Nabil , si Kriss 110 keluaran tahun 2003 .

heibat tak Nabil saya ?
*angkat angkat kening*

kalau bawak kereta sejam lebih sikit .
maybe dalam 10 minit lebih sebab aku dah tak berani nak bawak lelaju sejak kene speed trap hari tu .
ciss .
aku stay relax kat lane dua .
tapi kekadang tu rasa menyirap gak lahh kalau ada kereta yang sedap plak makan angin kat highway .
aku masuk lane tiga , pecut sambil buat lambaian ratu kat kereta yang aku potong tu .
HAHAHA !

lambek na !

aku bertolak dari uia pukul 1:05 petang mungkin dan aku sampai rumah dengan selamatnya pukul 2 petang ++ .

dengan laparnya kann .
nasib baik lahh ayah ada belikan roti dengan 100 plus .
boleh lahh aku buat kekunyah time tunggu turn nak amik tiket kat Tol Sungai Besi .
tahu tahu je aku suka 100 plus .
hehehe ;D

ayah lah hero akak .
eh tetibe plakk kann ?

adik aku , ami , senyum lebar bila Nabil sampai rumah .

"aku dah tahan weyh isi minyak 125 . hari hari plak nak kene isi , kalau aku pakai motor kau , jimat gilaa"
"kan ? aku tu kekadang 2 minggu tak isi , sampai bengang plak , bila minyak nak habis ni . hahaha"

over taw aku ;D

tadi masa dinner dia cerita ;

"semalam aku keluar tak bawak motor , kawan aku tanya , mana kriss kau ? aku jawab je , esok kriss aku sampai , tetiba betul plak kriss sampai hari ni "

what a coincidence .






okay , dah panjang taip , ikutkan nak taip lagi ni , tapi dah lahh .
over plak kau .
karangan exam BM hari tu pun tak panjang macam ni taw .
HAHA !



baideway , AKU DAH DAPAT LESEN AKU BALIK .

okay , innz sangat over .
HAHA !
sebab 4 minggu hidup tanpa lesen .
kau mampu ?
memang penunggang motorsikal haram lahh aku kat KL sepanjang 4 minggu lepas .
hew hew hew ;D




save this date please : 17 JUNE 2012




kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

zul said...

Kongsikan Pengalaman Indah anda bersama Biskut Julie's di Blog Anda Dan Menangi Hadiah BErnilai RM750 :] -->KLIK SINI UTK MAKLUMAT PERTANDINGAN<--