Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, November 18, 2015

.plan tak jadi.

Kalau ikutkan sebelum tido semalam , aku plan nak shopping sikit harini .
Sebab nya semalam aku pergi interview kerani dekat Seremban 2 , pastu boss suh aku masuk 30/11 sebab aku cakap aku ada interview lain on 25th .
Jadi , aku plan harini keluar ingat nak beli bag , tupperware makanan dengan botol air
And not to forget , replace ATM card .

Tapi nya yang berjaya aku buat cuma replace ATM card sajorkk .
KENAPA ?

Masa aku tengah pepilih casing henpon , ade mesej masuk .
Aku ingat mesej dari ibu suh singgah kedai beli pape kan .
Tapi rupanya boss yang interview aku semalam .
Dia minta maaf , dia dah dapat kerani baru . So , aku rejected . Haaaa gituww ~

Aku dah moody dah tapi masih under control .
Lepas jumpe casing henpon , aku terus balik rumah .
Tade singgah memana dah .

Aku terus cite kat ibu . Ibu pun macam laaaaaaaaaaa .
Hurm .. Takpe lahh . Dah bukan rezeki aku kan .
Cari lah lagi kerja .

But , despite of all sadness , Allah bagi rezeki lain .
Someone approach me in email and asking whether aku berminat tak nak buat paid advertisement dekat blog cikai-lama-terabai ni . HAHAHA !
Dah nama pun paid review kan , haruslah berbayar . Keh keh keh .

Since aku takde watpe pun rini , aku pun amik lah job ni .
Lama dah tak buat paid review .
Bayaran tu pun dah pakai habis dahhh . Buat shopping . Wakaakaka .

Rezeki yang aku dapat harini , ada bahagian orang lain .

Aku jenuh dok fikir nak celebrate birthday budak ni cene .
Even though haritu dia LUPA LANGSUNG birthday aku tapi aku tak lupa birthday dia .
Lagi dua hari jewww .

Dan rezeki tadi , aku sedekah sebahagian untuk dia .
Apa dia ?
Just wait and see okay ?



Kbai <3




2 bantah cakap cikgu:

ct cheery said...

Lorr!! Xpe bukan rezki tu..

zarul farhana said...

la...xpa nnt ada la rezeki lain