Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, November 18, 2015

.Bertukar ke Shawl ! Online dan Murah Je !.

Hola !

Aku dulu adalah pencinta setia tudung bawal 45’ . Sekali beli 10 helai terus . Rambang mata nak pilih kaler apa yang nak dibeli . Beli sehelai sehelai mahal kan . Tak berbaloi . Tu yang beli sekali borong 10 helai . Puas hati . Lagipun dulu memang pakai ke kelas setiap hari .


 Tapi one thing kalau pakai tudung bawal ni is muncung dia yang akan senget benget . Aku jenis tak pakai pengeras kat tudung . Memang let it goooo jer . Sebab rasa cool . HAHA ! Tapi kene kerap jaga sebab time tengah makan , tudung akan ke depan , kene tarik belakang balik . Kalau kene angin ke hujan ke dah senget atau penyek kann . Pastu mula lahh nak moody seharian sebab tudung tak jadi . HAHA !


Sekarang aku dah kurang pakai bawal sebab dah jumpa substitute yang super best ! Shawl yang senang nak pakai , tak gaduh nak senget penyek ke ape, paling penting , tayah risau senang kedut lagi .



Aku yang pakai shawl purple tu . Elok je kan shawl tu takde senget benget ke ape ke kan . Kann seronok kalau macam ni . Takde lahh moody seharian lagi . HAHA !

Mana nak jumpa shawls yang super best dan murah kalau nak beli online ? Mehh sini aku share satu tempat best untuk korang !

Oleh itu, jika anda juga merupakan salah seorang penggemar shawl dan mahu lihat koleksi shawl murah online terkini daripada jenama-jenama tudung popular, ZALORA adalah destinasi online yang terbaik buat anda!


Yeah ! Korang mesti selalu kan shopping kat ZALORA . Haaa , jangan tak taw korang boleh beli shawls kat sini jugak . Tayah gaduh nak pergi kedai ke , jalan TAR ke semata mata nak cari shawl murah . Beli je online uols !




Di ZALORA, anda boleh menemui koleksi shawl murah keluaran jenama Aleena Tudung dengan harga serendah RM15 sehelai! Aleena Tudung menyediakan aneka pilihan shawl seperti cotton wide shawl, chiffon shawl, satin shawl dan banyak lagi dengan harga yang amat berpatutan. 


Untuk anda yang menggemari koleksi shawl lycra pula, temui aneka pilihan menarik keluaran jenama popular Cloverush. Cloverush sentiasa memastikan setiap koleksi tudung yang dihasilkan adalah berkualiti tinggi dan selesa dipakai. 


Dan untuk koleksi instant shawl yang trendy pula, pastikan anda membuat pembelian koleksi instant shawl Sugarscarf. Jenama yang cukup sinonim dengan keluaran koleksi instant shawl ini juga boleh anda temui di laman web ZALORA Malaysia. 

Haaa cantikkk kann . Iols pun kejap lagi nak online shopping sekali . Lama dah rasa tak beli shawl baru .


Kbai <3



0 bantah cakap cikgu: