Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, June 12, 2013

.penang , here I am.


kan aku ada cite pasal aku ke penang .
well , naik flight .
pehh , first time nak naik flight .
takde rase pape .
gua cool je .

bila dah naik tu rasa macam naik LRT je .
cuma kadang kadang tu kecut perut sebab airplane turun naik .
hehe :D

flight pukul 1050 pagi suppose tapi biasa lah air asia kan .
delay semedang .
gerak pukul 1105 pagi .
sampai sana dalam kul 12 tengah hari .

piji pick up kat airport .
terus pergi rumah dia .
sebab majlis tunang dia pukul 230 petang .

after majlis , dalam pukul 6 petang macam tu , piji hantar kitorang kat hotel .
aku dah exhausted babeng .
sampai bilik terus mandi .
kasi fresh sikit .

malam tu kitorang dinner pizza je .
ingat nak makan nasi kandaq tapi kedai tu macam tak berapa nak yakin .
sebab semua pekerja dia india .


*our dinner*

esok tu siap siap nak pergi wedding kazen dena pulak .
kat recsam ke hape tah nama dia .
lepak situ sampai kul 6 jugak .
memang flat dah aku time tu .
tambah pulak aku kene diarrhea sejak pukul 6 pagi .
memang tak cantik hari aku kan .



*my pretty Dena*

kul 745 malam , flight back to KL .
sampai KL dalam pukul 830 malam macam tu .
aku mintak ayah dena drop aku kat nearest KTM je .
tapi dia hantar aku sampai seremban .

sampai seremban , ayah ibu mai amik .
dan aku pun pulang ke rumah .

maka , begitulah flashback saya ke penang weekend yang lepas .



setelah berjaya menghasut adik aku , dia telah pun mendownload Perfect 365 ke dalam xperia beliau .
maka , inilah hasilnya .
wakaakaka !
eyeliner je yang ori , yang lain semua fake .
btw , i love my lips color.
ouchh ~



*sebab suke dgn fake ni , aku besarkan dia . HAHA !*







kbai <3


2 bantah cakap cikgu:

NJihe.am said...

Salam singgah. Jiha pernah naik flight sekali je sebab balik kampung. Studioous.blogspot.com

Teena Tna said...

Dulu stadi kt penang memang nk naik flight jer, tp sampai abis stadi hajat x kesampaian..haha