Meet This Blog In Facebook !

Sunday, June 2, 2013

.membebel sorang diri #foreveralone.

kelmarin ayah call , kata nak amik aku 7hb pagi sebab 5hb tu aku habis lewat petang .
aku pun happy lah .
dok canang kat kawan kawan yang aku balik 7hb tu .
so 6hb boleh g jenjalan :)

semalam , aku tengah gosok tudung nak keluar , ayah call .
"ayah amik 6hb lah , pagi"
aku pulak okay je .
lepas tu baru fikir bagai .
aku cadang 6hb nak pergi bayar saman .

okay , done cerita #1 .

semalam birthday ejad tapi aku pulak yang dilayan bagai puteri .
bak kata ejad , awak kan puteri saya sehari ni .
omeyomey sangat junior ni .
HAHA !

kitorang pergi Midvalley .
bapak jauh =.='
memula memang plan nak tengok fast 6 .
tapi bila sampai sana fast 6 is selling fast .
yang ada lewat petang .
memang tak lahh cite dia kan .
last last tengok the hangover 3 .
best lahh jugak bagi aku yang tak tengok part 1 and part 2 kan .
HAHA !

aku memang salu je tengok tengah tengah .
HAHA !

sampai bilik kul 7 suku .
aku dah flat babeng .
ikutkan hati sampai je bilik nak terus baring , tidooo .
tapi not nice , at least aku kene mandi .
HAHA !

lepas mandi , teman yana dinner tapi aku pun turut dinner .
puii lapaq baq hang walaupun siang tu aku dah makan mcflurry , popeye's dengan kek black forest .
HAHA !

done cerita #2

kelmarin aku call ibu nak bagitahu yang aku nak pergi penang .
ibu cakap "siapa nak hantar kau ? orang dah sibuk rewang kat rumah cik miah"
"eh , cik miah kenduri minggu depan ke ?"
=.='

crush masa jaman sekolah dah kawen .
sedih ai .
ai je belum habis belajar , belum kahwin .

well , 8hb , insya allah kalau takde hal , aku dengan dena akan ke penang .
first bff long trip :)

aku ajak ijoy "jom ikut kite g penang"
"tak taw lagi lah awak . kang saya janji , tak jadi ,awak jugak kecewa"
kfine .

done cerita #3

rini aku bangun kul 11 pagi .
lalalalaaa ~
ada email masuk kat bb kata kazen aku tagged kat fb .
dengan perasaan esaited tahap super saiya , bgn terus bukak fb .
kazen aku tagged gambar tunang kazen lagi sorang .

aku terus call ibu tetibe "harap maaf , kredit anda ....."
ciss , hp maxis takdo kredit pulak .
capai bb pulak .
nasib baik ada credit .

gosip gosip sikit dengan ibu pastu baru g mandi .
wakakaka perangai anak sape tah .

well , tahniah kazen .
kau yang pertama tunang antara kami .
abang abang kakak kakak belum berani lagi ni .
HAHA !

done membebel .

okay , aku rasa tu je cerita yang ada .

kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

Teena Tna said...

3 cerita pada masa yang sama, mesti simpan lama nak cerita kan.