Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 23, 2013

.rekod peribadi #1.

sebagai seorang typical malaysian student , menjaga kehadiran ke kela situ sangat susah .
dengan nak bangun pepagi , lepas tu kalau petang dah malas nak pergi kelas sebab mengantuk .
sangat susah nak jaga .

tapi aku tak pernah dapat warning atau barring letter dari lecturer walaupun aku boleh kata selalu jugak tak datang kelas .
6 tahun kekalkan rekod . daebak kan ?

rekod lagi satu , aku tak pernah dapat MC .
kalau demam sampai tak boleh nak bangun pun , aku ponteng je kelas .
kan ada quota boleh ponteng kelas sampai 3 kali .
hew hew hew ;D

masa praktikal pun , aku tak pernah cuti .
ada sekali tu aku demam , aku tetap datang jugak .
sampai kak azimah cakap "kalau tak de orang nak tanda buku kau , kau bagi kat akak , akak bagi A terus. demam demam pun datang keje jugak kau ni"

bagi aku praktikal tu super penting .
tak sampai hati nak ponteng .
nanti orang tengok aku ni pelajar yang pemalas .
HAHA !
tu yang sakit sakit pun datang keje jugak .

aku tak paham dengan orang yang asyik MC je time praktikal .
kronik sangat ke penyakit kau tu sampai taleh nak datang keje ?
manje sangat !

eh eh termarah pulak
HAHA !




kbai <3

2 bantah cakap cikgu:

Siti Nadzirah Zakariah said...

lama sangat tak singgah sini sampai dah tukar nama dah blog nih. nad pun gunakan quota ponteng tu awal sem, tengah sem ngan dah nak abis sem kalau dah malas sangat. hehe.

Teena Tna said...

Sy next week baru nak start practical, quite excited jgk lah, wish me luck, and good luck to u too :)