Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, May 22, 2013

.Good Luck to Me and My Baby.


hye guys .
i'm in the middle of final exams right now .
1 paper down , 4 more to go .

esok my baby pulak start exam .
ouh , my baby here bukan Mr Engineer .
tadi bbm dia saje nak wish good luck .

Me : esok exam kul bape bie ? good luck and all the best .
Him : kul 8: 15 . insya allah . nanti tolong kejutkan k .
Me : awalnye , nak gerak kul bape tu ?
Him : kul 7 . bie kat bangi .

aku pulak dok fikir , kalau exam kul 8:15 , dah kul bape pulak nak kejutkan dia kan .
sebab dia ni dok tak menentu ,
sat kat kota damansara , sat kat gombak , sat kat setapak .
ikut suke dia nak balik rumah kat mana .

kelmarin exam , khusyuk sangat menulis 6 page tanpa henti sampai lupa keadaan tangan sendiri .
urat tangan kanan aku macam bengkak .
lama dah tapi ritu tak teruk macam rini .
rini sampaikan nak angkat phone pun tak larat .

tadi bawak motor pun macam tak larat nak pulas throttle .
tapi sebab darah rempit memang ada dalam diri , aku gagahkan diri jugak pulas sampai puas .
HAHAHA !

lepas tu nangis sebab tangan sakit :(

k lah tade pape nak cite .
till then .





kbai <3



1 bantah cakap cikgu:

Mas Diey said...

Good luck kak for your exam. :)