Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 16, 2013

.Burger Bakar Abang Burn.


aku dengan yana dah lama mengidam burger bakar abang burn ni .
asyik tengok kat fb lepas tu telan air liur je .
sebab kitorang tak taw jalan nak ke sana T___T

sabtu lepas , kitorang dari taman tasik titiwangsa , terus ke sana ,
sesat ? haruslah !
nasib baik ada GPS hew hew hew .
sampai jugak akhirnya ,

masa sampai tu , ramai sangat orang .
memang tade tempat kosong .
sob sob sob .
kitorang decide tapau je bawak balik uia .

jadi , makan kat uia je .

entry ni super banyak gambar okay . harap tak muntah .
gambar gegar tu , maaf ye , sy pakai auto mode je .
hehe :D






*yana order burger kambing ni*


*aku order yang original menu ni*






*full house !*





*aku punye burger ayam*


*yana punye kambing bakorrrrr*




*myYana yang chantek*




*empunya blog yang gemokkkk*



perasan tak baju kitorang sama warna ?
first time pakai baju sesame kaler ni .
i iz teruja .
HAHA !






sekian melaporkan .
aku jugak kembali laporrrrr burger bakar .


ouh , btw , ni kat Dagang Avenue , Ampang :)

kat rumah aku pun ada , Taman Sri Pulai , Sikamat .



kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

oshinz said...

macam teruja gak nak cuba ni. hehe.