Meet This Blog In Facebook !

Sunday, August 12, 2012

.mood raya kelaut.


Bila gaining weight , benda pertama yang aku concern much is my tummy .
Aku taw buncit tapi aku akan make sure people won't see my buncit tummy .
Sebab tu aku pakai baju yang longgar longgar .
Biar lah orang kata itu baju pinjam sekalipun as long as aku boleh hide my tummy , itu dah cukup untuk aku .

Cite pasal raya , aku masih belum beli tudung .
Baju raya aku tahun ni 3 pasang .
Baju kurung biasa 1 , baju kurung pahang 1 , jubah 1 .

Baju kurung biasa tu takde dekat aku , ada dekat makcik aku sbb dia yang jahitkan baju tu , so aku tak taw apa warna kain baju kurung tu even dia ada bagi cebisan kain .
Tapi dia bagi cebisan baju bukan kain .
Jadi , aku memang tak taw warna and nak match dengan tudung kaler ape .

Baju kurung pahang tu kaler oren , tade hal .

Jubah tu warna hitam hijau pun tade hal .

Kasut , aku pakai wedges and flat vincci yang aku baru beli .
Elok lagi , jadi tak yah beli baru .
Ibu pun dah bising rak kat umah penuh dengan kasut aku je .
Pakai nye idak .
HAHA !

Handbag belum beli sbb bajet dah habis .
Tengah mengharap belas ihsan boyfriend untuk bagi duit shopping raya .
Itu pun kalau dapat .
HAHA !
Kalau tak , ada sesape rela hati nak sponsor aku handbag raya ?
Kesian kat aku , tak pernah ada handbag .
Sling bag je .
Huhuhu .

kbai <3




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 bantah cakap cikgu:

::dAuZsHaNLeY:: said...

eh, terima kasih!
dah dapat kat raya awak bagi tu..
bereben lagi..kelasss kau..
haha..
terima kasih sekali lagi!
selamat hari raya! :)

Misshy Innz said...

@::dAuZsHaNLeY::

haha . baru rare .
kah kah kah ;D

pwincess Lov3y dOv3y said...

hehehe..sme la.pwot buncit jerk lebey.
btw . daa dapat kad raya tu..thanks taw..bereben2..comey..:)

Misshy Innz said...

@pwincess Lov3y dOv3y

okayyy ;)