Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, August 28, 2012

.Eid Mubarak 2012.

salam eid mubarak semua .
macam mana puasa ritu ?
aku sebagai gadis normal wajiblah tak puasa penuh .
HAHA !

sehari sebelum raya , aku masih bekerja ,
dan aku sebenarnya dah sangat sangat takde mood .
sebab kuih raya aku belum siap padahal esok orang nak raya .
grr .

cite dia , aku sambung buat kuih raya pada hari raya ke 5 .
nasib baik sempat .

tahun ni aku tak pergi beraya sangat .
sebab hari jumaat sabtu lepas aku dah masuk keje .
kejap gilaaa cuti .
ahad , memang aku tak nak pergi mana mana sebab isnin tu keje , jadi aku malas bergerak ,
nanti tak cukup rest .
*alasan*

cuma sempat pergi beraya rumah kekawan sekolah menengah je .
lepas tu beraya rumah kak ana .
rumah sedara mara tu wajib lahh pergi , ye dak ?

k dah tak taw nak cite ape .
nak upload gambar je .



*first ever family potrait. aku je puteri dalam family. hehe .*

ada cerita kenapa baju aku tak sama dengan yang lain .
memang kitorang set tema tahun ni .
first time set tema sebab memang niat nak bergambar satu family .
tapi last minute dapat tahu , baju aku tu salah buat .
aku tak nak la pakai .
nasib aku tegerak nak bawak baju ni .
ni baju raya jugak tapi aku dah pakai sebelum raya .
kira tak esaited sangat lahh raya pertama aku .
*sad*


*pagi raya*

baju ni baju kurung pahang .
dek kerana nak nampak slim sebab konon dah kurus , aku tarik baju tu kebelakang .
sebab tu nampak slim .
HAHA !




*part of my big family*




itu aje cerita raya tahun ni .



kbai <3

5 bantah cakap cikgu:

Nisa Shahrien said...

woot woot~~ oren belaka di pagi raya.. selamat hari raya. ;)

oranglidi said...

innz, lamenye tak dgr cite ko. hehe.

pas aku abeh exam ni leh a kot lepak skali skala. haha.


slamat harirayaa!

Misshy Innz said...

@Nisa Shahrien

Cekelat laaa awak ;D

Misshy Innz said...

@oranglidi

rindu kann ? HAHA !
aikk, ko dok kl ke ?

Dahlia Amirudin said...

http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html jom join :D