Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 15, 2012

.close the gate.

Zaman bila main blog oi ? Zaman kegemilangan blogger dah turun . Orang sekarang dok main twitter je . Ehh , belum follow aku ? Nah twithandle @innzninety .Gi cari cecepat .


Rasa nak lempang kan ?

Sorry baby blog , memang sengaja abaikan kau . Sebab dah tade interest kat kau . Baideway , birthday kau 18/9 ritu pun aku tak sambut kan ? Dah 5 tahun dah . Tahun depan aku daftar kan kau kat tadika KEMAS . Jangan risau . Nanti kau akan jumpe kawan baru . Jadi tade lahh kau keseorangan lagi .

HAHA ! Dah gila dak innz ni cakap dengan blog .



Kbai <3
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 bantah cakap cikgu:

HoneyBUZZin said...

Hi Misshy Innz..
Singgah di sini jap...lama tak baca blog kawan-kawan. Sibuk sangat baca perkembangan semasa di fesbuk.

Saya pula dah kekurangan ide...tapi seronok jugak kalau ada bahan cerita untuk dikongsi bersama.

Tapi mungkin benar..kegemilangan blog dah menurun.

:)