Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 7, 2009

.mOre n mOre.

aku kembali membuat cupcake
kali neyh
aku wat dlm size kecik
hehe
^__^
adek aku nk jual kat skOla
ompek sehengget yo
:)



*blom boh topping*

*saje ged nk ltk name dye. hehe*

*selekeh jew keje aku. adOiyaii*



tu je nk tunjuk
:)
tp kaler tu je ade
lom beli yg baru
t da beli kaler manyak2
aku tunjuk ag erk
ORANG LIDI
sile jamu mate
kalo x,lempang kang
hahaha !





17 bantah cakap cikgu:

yoyot said...

ala kecik kecik eh u punye size.
i pny 3.5 and big big enuff to eat.
:P

eh u 7teen june ?
i 8teen oke!
haha

rizz said...

comeinyerrr cup cake die hahaa

I n n z said...

haha !
i men bantai jew
paper cup pe nk pakai
haha !

wee ~
leyh celebr8 came2
:)

oranglidi said...

hhahaah.. apahal nama wa naik? cis! meh nak lempang. woi!! mana nama wa? letak la gambar orang lidi ke..

I n n z said...

rizz : comen erkh ? hehe ;)

oranglidi : len kali aku ltk lerw. tak terpk la.. :D

Nur Farhana Abdullah said...

Hak hak hak.. Org lidi nih lawak laa orgnye.. Heehee.. Dik.. Sodapnye.. Wat la perisa strawberry.. Peberet akak tu.. Hak hak hak.. =)

nadd said...

inzz!
cuppies.. sedap okay???
mak aihh.. terliur...
ala.. aja la nad wat..
nk try niy..

I n n z said...

kak farhana : perise stroberi ? kite x rety la. coklat jew taw.. ;) org lidi neyh tak taw la ckp pe..

nadd : aja ? cene nk aja ? kene praktikal. hehe ;)

PriNceghOstz said...

wah pndai wat ek...
klu x leh mnx wat time dok uia nnti..keh2..

bdak ijau said...

xd wt muffins..1st time..mmg syiok wt bnde nie..nnt ajr ehh wt cupcake..dh jnji dlu..hahha..cipiki..cipiku..
(betol x eja 2??)
muahahha

I n n z said...

nt da balik msia,roger2 sy yew..
t sy aja kamu..
hehe ^__^
tahniah !
t leyh aja sy wat muffin pula ;)

cipika cipiki la bkn cipiki cipiku

.Nana. said...

comel nye cupcake..
nak try buat gak ^_^
name nana takde ke fafa?? ^.^

p/s: yg tunang tu saje wat kontroversi..hahaha
btw,hadiah tu ada bdk laki masa sek menengah dulu bagi..selendang tu dia beli kt mekah.dia g umrah bebaru nih..tp fafa yg sy geramnye sy tak penah bg pon alamat rumah sy kt dia..sy memula bila dpt je hadiah tu sy rase nak marah sgt kt dia..

I n n z said...

aiyak.
lupe laa..
t len kali,kite wat,kite ltk name nana erk :)

ouh2.
dy suke nana erk ?
mesty dy dpt almat nana dr kwn2 kn ?

.Nana. said...

fafa,mungkin la.dia pernah luahkan gak dulu.tp itu pun masa lepas abes spm la.tp xsangka la mende ni berlarutan smpai skang..mcm no phone pun sy xpenah bg kt dia..
tak tau mane dia rembat tah..lgpun kelas xsame.juz kelas sebelah menyebelah jer..penah gak tanye mane dia dpt..
dia ckp dpt masa tolong pengawas skola sy masukkan rekod bebudak form 5.. (taun 2006 masa tu).dan dia selalu call sy.dia taw sy xkan angkat kalau call gune number dia.so setiap kali call dia akan gune number yg berlainan (maybe number member2 dia..).
fafa,nana sebenarnya xnak accept pemberian dia tu..walaupun dlm hati ni sukakan pemberian tu..yelah..sape xsuke hadiah kan?

I n n z said...

btl3..
sape x suke adiah en..
kalo kite la kan..
nk adiah tuh wat bdh jew..
tp if kwn2 dye taw dy bg adiah tu kat nana,pastu nmpk nana pakai plak,mesty kwn2 dy kecoh2 kat dye,then mule r gOsip kate nana syOk kat dye. hehe :) best nyer ade secret admirer ;D

.Nana. said...

kirenye bahaya la kan kalau dia taw nana pkai pemberian dia tuh?nnt dia ingat nana suke dia ek?

I n n z said...

aah..
salu cmtu r..