Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, July 25, 2012

.kad raya batch 1 ready !.




Aku dah beli kad raya untuk korang .
Cepat cepat bagi alamat kat comment box .
Nanti aku pos sekali semua .
Tak kisah lah kau blogger junior ke , newbie ke , retis ke .
Kalau nak , just drop me your home address .
Nak pm kat fb pun boleh .




Kbai <3


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, July 22, 2012

.kad raya.

Ye ye aku tahu .
Last year , aku berniat yang sama tapi tak kesampaian dek kekangan masa .

Tahun ni aku berniat yang sama lagi .
Aku nak hantar kad raya kat kekawan blogger yang follow blog DBM ni .

Jadi sesape yang sudi nak terima kad raya dari , boleh lah tinggalkan alamat kat ruangan komen .


Salam ramadhan dari misshy innz :)



Kbai <3
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, July 14, 2012

.report #6.

Keje untuk hari ini .





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, July 13, 2012

.report #5.


Kalau dah ada yang free depan mata , kenapa nak ambil yang berbayar .
Alhamdulillah , kenyang makan makanan kat showroom .
Seronok jugak launching ni ek .
HAHA !

semalam aku dok pandang orang makan sebab aku puasa .
Hari ni revenge balik .
Tah bape ketul popia aku makan tadi .
Makan mihun goreng lagi .




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, July 12, 2012

.report #4.


Receptionist desk .
Can I help u sir ?
What car did you to test drive ?


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

.asah bakat terpendam.

Ibu suruh buat kek hari tu sempena anniversary ibu ayah yang ke 23 .
Sangat puas hati sebab kek naik dengan gebu .
Rahsia nya ?
Gunalah tepung kek .
HAHA !


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

.report #3.

Photographer pun boleh .
Nak launching new civic .





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, July 11, 2012

.report #2.

Ini lahh keje aku hari ni .
Pepagi ngadap laptop .
Bila petang main dengan belon .


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, July 10, 2012

.kalau ada masa.















kau bagi aku buffered sampai 2 ni nak suh aku update blog kan ?
haaa, aku updated la ni .






susah nak online kat office .
ada cctv dan ................




kbai <3