Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, October 24, 2012

.bebel sikit ha.


aku sedang dalam tempoh cuti mid sem .
apa yang aku buat sepanjang hari ?

menonton running man .
ye ye agak ketinggalan tapi who's care ?
HAHA !
*dasar tanak ngalah*

mule mule suke je tgk joong ki sebab dia paling comel dalam tu kan ?
tapi sebenarnya hati terpaut dekat kang gary yang super naive .
dia mudah cair kalau ji hyo dekat dekat dengan dia .
comel sangat gary tu .

tapi paling kesian dekat gwang soo .
selalu kene perlekeh sebab dia paling tinggal jauh , dia paling lurus bendul .
kekadang kesian jugak dekat suk jin .
situasi dia sama macam gwang soo .

haroro pun comel .
sebab dia macam perempuan .
penakut .
HAHA !

ibu dah bising sebab 24 jam asyik ngadap tv .
dulu kitorang adik beradik berebut pc sekarang dok reramai ngadap tv plak .
salah siapa beli tv ada usb port ?
HAHA !

kalau dulu setiap ahad , tunggu je jjcm dengan melodi tapi last sunday , setiap jam tengok running man .
sedar sedar dah maghrib .
semayang tu ibu yang ingatkan waktu .
subhanAllah T_______T

aku ?
semua keje dah kene abai .
esok kene submit literature review ni tapi apa pun tak buat lagi .
eh , print article je dah .
HAHA !

aku lupa jumaat ni raya .
tah macam mana boleh teringat tah .
tadi aku tanya ibu nak masak apa .
ibu kata nak buat nasi arab .
alaaaaa tak sedap T____T

ibu baru belajar masak nasi arab .
tu yang esaited nak masak tu .
tapi aku tak suke .

nasib baik ibu cakap pagi tu makan rendang nasi impit etc .
dan malam tu makan bihun sup .
yum yum .
tayah makan nasi arab pun takpe .





baideway , tahniah untuk kekawan batch spm 2006 yang telah tamat pengajian dan berjaya konvo .
mine ?
tahun depan , insya Allah .
doa doa semua berjalan seperti yang di rancang .




kbai <3




Monday, October 15, 2012

.close the gate.

Zaman bila main blog oi ? Zaman kegemilangan blogger dah turun . Orang sekarang dok main twitter je . Ehh , belum follow aku ? Nah twithandle @innzninety .Gi cari cecepat .


Rasa nak lempang kan ?

Sorry baby blog , memang sengaja abaikan kau . Sebab dah tade interest kat kau . Baideway , birthday kau 18/9 ritu pun aku tak sambut kan ? Dah 5 tahun dah . Tahun depan aku daftar kan kau kat tadika KEMAS . Jangan risau . Nanti kau akan jumpe kawan baru . Jadi tade lahh kau keseorangan lagi .

HAHA ! Dah gila dak innz ni cakap dengan blog .



Kbai <3
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone